Life's Essence coaching en begeleiding bij al jouw levensvragen

Coaching

Effectieve hulp bij Burn-out, Stressverlichting, 
Rust in je hoofd en (werk) geluk

We hebben geen wachtlijst!

Vind hier direct hulp 
Life's Essence Coaching

Vind rust en balans, wordt weer jezelf.

Life's Essence biedt een complete en professionele behandeling op het gebied van Mentale gezondheid, ontspanning en Stressklachten


  • Ben je voornamelijk moe?
  • Kan je maar moeilijk opladen of ontspannen
  • Heb je geen rust in je hoofd
  • Ben je vaak somberder dan normaal?


Je bent niet alleen! 1 op de 6 Nederlanders ervaart fysieke klachten met stress als oorzaak. Bij Life's Essence vind je altijd een therapeut, coach en/of behandelaar die bij je past voor het herstel van een Burn-out, Stress of ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Waar kunnen we je bij helpen?

Life's Essence Burn-out

Burn-out

Burn-out in een onderschatte energie- en stemmingsdief die vaak onopgemerkt blijft. Zowel bij jezelf als bij anderen. Voorkom het en pak het snel en effectief aan als het toch gebeurt. Bij Life's essence mag je gespecialiseerde hulp verwachten.

Life's Essence Chaos

Zelf-ontwikkeling

Soms loop je vast door emotioneel belastende veranderingen zoals geldproblemen of thuisproblemen.

Zoek hulp om te voorkomen dat het je nachtrust en gezondheid schaadt. Blijf er niet mee zitten.

Life's Essence Paniekaanval

Angst & Paniek

Angst en Paniekaanvallen vereisen gespecialiseerde hulp om dieper te werken aan het wegnemen of neutraliseren van triggers.

Life's Essence biedt expertise is meer dan 10 verschillende  therapievormen die passend zijn voor jou.

Life's essence Trauma

Trauma

Trauma's zijn onopgeloste en onverwerkte ervaringen die een terugkerend patroon laten zien en je beperken om te leven goed te kunnen doen. Life's essence heeft gespecilaiseerde coachens die op verschillende manieren jou kunnen helpen het trauma vrij te laten.
Lifes icon

Plan een afspraak in. Wij hebben geen wachtlijst

Het eerste gesprek is altijd gratis. Dat betekent dat jij kunt kennismaken met de kracht van coaching zonder dat het je iets hoeft te kosten. 

Maak dus snel die afspraak en ontdek hoe je door wat jou blokkeert kunt heen werken


Coach Jack Smit

Coach of Psycholoog: 

Wat is het verschil?

Een psycholoog heeft doorgaans een academische achtergrond en is gespecialiseerd in het begrijpen en behandelen van psychische aandoeningen en problemen door middel van wetenschappelijk onderbouwde therapieën, zoals cognitieve gedragstherapie of psychoanalyse. Ze hebben vaak een diepgaande kennis van menselijke psychologie en kunnen diagnoses stellen volgens diagnostische handleidingen zoals de DSM.

Aan de andere kant hebben we de coach. Een goede coach kan ook een uitgebreide opleiding hebben genoten, maar hun focus ligt vaak meer op persoonlijke groei, het bereiken van doelen en het maximaliseren van potentieel. Waar een psycholoog zich richt op het behandelen van problemen, helpt een coach mensen om hun krachten te benutten en obstakels te overwinnen op weg naar succes en vervulling.

Wat een goede coach onderscheidt, is hun vermogen om een breed scala aan alternatieve benaderingen te gebruiken. Ze kunnen putten uit methoden zoals neuro-linguïstisch programmeren (NLP), hypnose, systemisch werken, en andere holistische technieken. Deze aanpak biedt een meer veelzijdige benadering dan de traditionele therapieën die een psycholoog vaak hanteert.

Bovendien is de relatie tussen een coach en cliënt vaak meer informeel en gelijkwaardig. Een coach fungeert als een partner in de reis naar zelfontdekking en groei, terwijl een psycholoog soms meer een autoriteitsfiguur kan zijn, zij het met een zorgzame benadering.

Dus ja, een goede coach kan zeker helpen waar een psycholoog misschien niet volledig kan bijdragen. Door zich te richten op alternatieve benaderingen en een persoonlijke, informele aanpak te hanteren, kunnen coaches een waardevolle bron van ondersteuning zijn op het pad naar een beter leven.

Maak een afspraak
trainingbrochure achtergrond NLP

Wil jij de Coaching Brochure ontvangen?

In onze Coachingbrochure vind je alle informatie over de mogelijkheden tot coaching en begeleiding die Life's essence je kan bieden. Alles netje op een rij zodat jij kunt plannen en aanvragen wat het beste bij je past.
Life's Essence Coaching Brochure
50%
 Nu aanvragen >>


Life's Essence BG Coaching

Zet de stap naar
liefde & licht!

Linda en Jack zien het als hun zielsmissie om mensen een toekomst van hoop en liefde te begeleiden. En dat doen we iedere dag met heel veel liefde en passie.

Ben jij echt toe aan verandering? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? dan zeggen wij: "ga ervoor! Ga van een 'not knowing state'naar een 'state of curiousity".

Plan gelijk een gesprek 
Coach jack en Linda

Wordt Lid van de Life's Essence online community

Life's essence community