Life's Essence coaching en begeleiding bij al jouw levensvragen

Coaching

Wat kunnen we voor je betekenen?

> Effectieve hulp bij Burn-out

> Stressverlichting

> Rust in je hoofd en werkgeluk

P.S. We hebben geen wachtlijst, dus je kunt meteen trecht!

Vind hier direct rust 
Life's Essence Coaching

Vind rust en balans, wordt weer jezelf.

Wellicht ervaar je het volgende:

  • Ben je voornamelijk moe?
  • Heb je moeite met opladen of ontspannen?
  • Heb je geen tot weinig rust in je hoofd?
  • Ben je vaker somber dan normaal?

Je bent niet alleen! 1 op de 6 Nederlanders ervaart fysieke klachten met stress als de grootste oorzaak. Life's Essence biedt daarom een complete en professionele behandeling op het gebied van mentale gezondheid, ontspanning en stressklachten.

Waar kunnen we je bij helpen?

Life's Essence Burn-out

Burn-out

Burn-out in een onderschatte energie- en stemmingsdief die vaak onopgemerkt blijft. Wij hebben dit zelf ook meegemaakt en ons advies is: voorkom het en pak het snel aan als het toch gebeurt. Bij Life’s Essence mag je gespecialiseerde hulp verwachten.

Life's Essence Chaos

Zelf-ontwikkeling

Soms loop je vast door emotioneel belastende veranderingen zoals geldproblemen of een thuissituatie. Zoek hulp om te voorkomen dat het je nachtrust en gezondheid schaadt. De juiste begeleiding kan je hierbij helpen.

Life's Essence Paniekaanval

Angst & Paniek

Angst- en paniekaanvallen vereisen gespecialiseerde hulp om dieper te werken aan het wegnemen of neutraliseren van de ‘triggers’.

Daarom bieden wij meer dan 10 therapievormen aan. We kiezen de vorm die bij jouw situatie en behoeften past.

Life's essence Trauma

Trauma

Trauma's zijn onopgeloste en onverwerkte ervaringen die een terugkerend patroon laten zien en je op allerlei manieren kunnen beperken in jouw leven. Deze beperkingen kunnen zich zowel mentaal als fysiek manifesteren. Daarom werken wij met gespecialiseerde coaches die jou op verschillende manieren kunnen helpen om het trauma vrij te laten. Zo bevrijd je het lichaam van dit trauma en zal de energie weer op volle gang door je lichaam vloeien!en.
Lifes icon

Plan een afspraak in. Wij hebben geen wachtlijst

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken! Het eerste gesprek is altijd gratis, want we willen ontdekken of er een goede match is.
Zo kun je kennismaken met de kracht van coaching, zonder dat het je iets hoeft te kosten. Plan hieronder jouw gesprek en ontdek hoe je door jouw blokkades heen kunt werken:


Coach Jack Smit

Coach of Psycholoog: 

Wat is het verschil?

Een psycholoog heeft doorgaans een academische achtergrond en is gespecialiseerd in het

Je zult je misschien afvragen wat een coach onderscheidt van een psycholoog. Het is natuurlijk belangrijk dat je de juiste hulp krijgt bij het overwinnen van jouw blokkades, daarom leggen we het verschil uit:

Psycholoog

Een psycholoog heeft meestal een academische achtergrond en is gespecialiseerd in het behandelen van psychische aandoeningen en problemen. Dit doet een psycholoog door middel van wetenschappelijk onderbouwde therapieën. Denk hierbij aan cognitieve gedragstherapie of psychoanalyse. Ze hebben vaak diepgaande kennis van de menselijke psychologie en kunnen diagnoses stellen.

Coach

Aan de andere kant hebben we de coach. Een goede coach kan ook een uitgebreide opleiding hebben genoten, maar hun focus ligt vaak meer op persoonlijke groei, het bereiken van doelen en het maximaliseren van jouw potentieel. Waar een psycholoog zich richt op het behandelen van problemen, helpt een coach mensen om hun krachten te benutten en obstakels te overwinnen op hun weg naar succes en vervulling.

Waarom zou je kiezen voor een coach? 

Wat een goede coach onderscheidt, is hun vermogen om alternatieve benaderingen te gebruiken. Ze kunnen methodes zoals neuro-linguïstisch programmeren (NLP), hypnose, systemisch werken en andere holistische technieken inzetten. Deze aanpak biedt een benadering die veelzijdiger is dan de traditionele therapieën van een psycholoog.

Bovendien is de relatie tussen een coach en cliënt vaak iets informeler en gelijkwaardiger. Een coach fungeert als een partner in de reis naar zelfontdekking en groei, terwijl een psycholoog soms meer een autoriteitsfiguur kan zijn, zij het met een zorgzame benadering.

Wij bieden coaching aan, want we zijn ervan overtuigd dat deze alternatieve, persoonlijke benadering krachtige ondersteuning biedt op jouw pad naar een beter leven.

Wil je ontdekken hoe wij jou kunnen helpen met onze verschillende coaching methodes? Plan dan gerust een gratis kennismakingsgesprek, zodat we kunnen bepalen of er een goede match is.

    
Maak een afspraak
trainingbrochure achtergrond NLP

Liever eerst meer informatie? Bekijk dan onze coachingsbrochure

In onze coachingbrochure vind je alle informatie over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Alles netjes op een rijtje, zodat jij kunt bepalen wat het beste bij je past. En wil je hier advies over? Plan dan gerust een kennismakingsgesprek.
Life's Essence Coaching Brochure
Life's Essence BG Coaching

Zet de stap naar
liefde & licht!

Ben jij echt toe aan verandering? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? dan zeggen wij: "ga ervoor! Ga van een 'not knowing state'naar een 'state of curiousity".

Plan een kennismakingsgesprek 
Coach jack en Linda

Wordt Lid van de Life's Essence online community

Life's essence community