De NLP Practitioner opleiding | Life's Essence Heemskerk
Life's essence banner training

De NLP Practitioner Opleiding

Een levensveranderende opleiding voor hen die diepgang en spiritualiteit zoeken


20 dagen trainen verdeeld over 7 maanden

Uitgebreide inhoud  met verdiepingen op levensvragen

Inclusief verse gezonde lunches en betrokken begeleiding - ook buiten de training om

Interesse?  meld je aan 


Lifes icon

Leven in vrede, vreugde, vrijheid en liefde. Zonder chaos, angst en onzekerheid. Dat is in een notendop waar deze NLP-opleiding over gaat. Loslaten van de dingen en prikkels die jou tegenhouden om te bereiken wat jij wil in je leven, en weer echt verbinding maken met jezelf en jouw kern. Jij bent energie, jij bent liefde, en nog veel meer dan dat. En dat mag volop stromen en stralen.

 • 20-daagse opleiding: NLP Practitioner.
 • Succesvolle verbinding en communicatie met jezelf én anderen.
 • Leer om te luisteren naar jouw lichaam en signalen te herkennen. Krijg inzicht over fysieke en mentale gevolgen van deze signalen en hoe je deze kunt voorkomen.
 • Ervaar meer plezier en vrijheid in je leven.
 • Ontdek en activeer jouw bron van innerlijke rust.
 • Je ontvangt een internationaal erkend NLP Practitioner-certificaat.
 • Erkend door IANLP en INNLP. Deze voldoet aan de hoogste internationale standaard. Hiermee heb je wereldwijd meer mogelijkheden om andere trainingen te volgen.
 • Je krijgt van ons een NLP Practitioner-handboek, inclusief aanvullende en ondersteunende en bijlagen t.w.v. €999,-
 • Een jaar lang gratis persoonlijk account met toegang tot jouw training en extra informatie t.w.v. €1.555,-
 • Een dag nader in te plannen waarop jouw groep weer samenkomt voor verdieping t.w.v. €222,-
 • Twee gratis persoonlijke coaching sessies ter ondersteuning of aanvulling op de training t.w.v. €250,-

Startmoment: september 2024

Locatie: De Trompet 2930, 1967 DD  Heemskerk

Kosten: 3333 euro

Ik meld mij een 
Jack en Linda Life's Essence

Waarom NLP bij Life’s Essence?

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een way of life die zorgt voor persoonlijke ontwikkeling en een betere communicatie met jezelf en met anderen. De onderdelen van de NLP Practitioner vullen wij aan vanuit verschillende invalshoeken, waardoor je de eerste stappen zet voor een nieuw pad in jouw leven. We nemen je mee op een pad dat je terugbrengt naar je kern. Laagje voor laagje ontwikkel je en ontdoe je jezelf van emoties, gedachten en gedragingen die jou weerhouden van het leven dat jij wilt leiden. Je keert terug naar jouw kern, jouw bron.

NLP kan jou het volgende bieden:

 • Persoonlijke groei: antwoord op de vragen “wie ben ik nou echt”, “wat wil ik in mijn leven”, “wat kan ik doen om meer liefde in mijn leven te krijgen” en andere levensvragen.
 • Effectieve communicatie: je staat sterk in je schoenen en vanuit rust en zachtheid lukt het je beter te communiceren, op een nieuwe manier naar anderen te luisteren, andere vragen te stellen en echte connecties te bereiken in professionele en persoonlijke relaties.
 • Coaching en leiderschap: leiders, managers en coaches gebruiken NLP om anderen te helpen hun doelen te bereiken en effectief te communiceren.
 • Zelfvertrouwen en motivatie: vergroot jouw zelfvertrouwen, motivatie en lust om uitdagingen aan te gaan door het toepassen van NLP-technieken.
 • Veranderingsprocessen: NLP biedt jou de juiste handvatten om persoonlijke en professionele veranderingen te beheren. Dit gaat om zowel gewoonteverandering als grote levensveranderingen.

Wanneer is deze opleiding iets voor jou?

 • De opleiding NLP Practitioner is een geweldige opleiding voor iedereen die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en communicatie.
 • Je bent nieuwsgierig naar een eerste of volgende stap in spiritualiteit en een holistische kijk op je leven.
 • Je wilt leren wat emoties nou precies zijn, hoe je ermee om kan gaan en ontdekken welke overtuigingen en gedachten een rol spelen in jouw leven.
 • Je wilt rust in je hoofd en lijf, dus je weer lekker in je vel voelen.
 • Je wilt NLP-technieken professioneel inzetten, als coach, trainer, of juist op de werkvloer op het gebied van sales, management of HR.
Ik meld mij aan 
NLP en groei in de hand

Dit leer je tijdens de opleiding NLP Practitioner

 • NLP helpt jou om jouw doelen te bereiken
 • Je vergroot jouw invloed op anderen op een positieve, prettige en liefdevolle manier.
 • Meer plezier en vrijheid in je leven.
 • Je leert het ombuigen van belemmerende overtuigingen in krachtgevende overtuigingen.
 • Innerlijke rust en een activerende houding.
 • Je leert te luisteren naar jouw lichaam, je leert signalen te herkennen en vergroot jouw bewustzijn over de invloed van deze signalen voor jouw mentale en fysieke gezondheid.
 • Een gereedschapskist vol tools en vaardigheden.
 • Duidelijkheid over je leven en hoe je het anders kan doen voor een beter en mooier resultaat.
 • Meer effectiviteit en efficiëntie.
 • Een ruimer blikveld waardoor jouw speelveld met mogelijkheden groter is.
Ik meld mij aan 
NLP Practitioner Linda

Deze elementen zetten wij in tijdens de opleiding

Om de opleiding nog waardevoller te maken verwerken wij in alle onderdelen van de training de onderstaande elementen:

 • Taal en betekenis: De impact van woorden en gezegden in de Nederlandse taal wordt vaak over het hoofd gezien. Veranderingen in tonaliteit en klemtoon kunnen de impact ervan veranderen, en het begrijpen ervan helpt bij het omgaan met gedachten en emoties.
 • Somatische syntax: Het lichaam speelt een rol in communicatie, emotie-uitingen en gedrag, en het ervaren van emoties en situaties is gekoppeld aan lichamelijke sensaties.
 • Muziek: Muziek is emotie en frequentie, en beïnvloedt ons denken, doen en voelen. Het luisteren naar passende muziek kan het leerproces ondersteunen.
 • Energetisch lichaam: Naast ons fysieke lichaam hebben we ook een energetisch lichaam, waarbij chakra's de levensenergie reguleren. Geblokkeerde chakra's kunnen leiden tot obstakels, negatieve gedachten en psychosomatische klachten.
 • Spiritualiteit: Mensen stellen zichzelf vragen over hun identiteit, doel en zielsmissie. De training biedt ruimte voor ontdekking en reflectie, inclusief het ontvangen van boodschappen van het universum.
 • Heartmath: Het hartbrein en buikbrein werken samen met het brein in ons hoofd. Optimaliseren van hartcoherentie leidt tot veerkracht, energie en helderheid, ondersteund door wetenschappelijk bewezen ademhalingstechnieken van HeartMath.
  Ik meld mij aan 
  NLP Hans P

  Lifechanging. Dat is echt het woord dat bij deze training past!

  Hans P.

  trainingbrochure achtergrond NLP

  Wil jij de NLP Practitioner training brochure ontvangen?

  In onze NLP Practitioner trainingsbrochure vind je alle informatie over start data en jouw investering in de training. Alles netje op een rij zodat jij kunt vinden wat het beste bij je past.
  NLP Practitioner Trainingsbrochure
  50%
  WIj gaan veilig om met jouw gegevens en gaan je niet spammen. Je krijgt alleen relevante informatie toegestuurd.
   Nu aanvragen >>


  Ruim 30 jaar gezamenlijke  ervaring in één levensveranderende opleiding! De NLP practitioner Training.

  Volg jouw NLP Practitioner bij Life's Essence en ontdek meest effectieve manier voor diepgaande verandering in jouw leven

  Life's Essence Lemniscaat

  Life's Essence: De stap naar Liefde en Licht!

  Ben je echt toe aan een verandering in jouw leven? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? Dan zeggen wij: "ga ervoor! Ga van een "Not Knowing State" naar een "state of Curiousity"

  Life's Essence Trainers
  Jack en Linda Life's Essence
  € 3333,-

  Praktische informatie over de opleiding

  Deze opleiding is opgedeeld in 7 blokken. De trainingsduur is  20 dagen en is opgedeeld in 7 blokken van 3 dagen. De trainingsdagen starten om 9.00 uur en duren tot ongeveer 16.30-17:00 uur


  Data

  Data:   Start september2024

  blok 1: 19,20  en 21 september 2024

  blok 2: 17, 18 en 19 oktober 2024

  blok 3: 28, 29 en 30 november 2024

  blok 4: 23, 24 en 25 januari 2025

  blok 5: 20, 21 en 22 februari 2025

  blok 6: 20, 21 en 22 maart 2025

  blok 7: 17 en 18 april 2025(certificering)


  Locatie

  Life's Essence

  De Trompet 2930

  1967 DD Heemskerk

  Veelgestelde vragen over onze NLP trainingen

  Mag ik in termijnen betalen

  Natuurlijk mag dat. We maken graag een afspraak met je die bij je past. Bel ons op of stuur ons een mailtje, samen komen we er altijd uit!

  Hoe groot is de groep maximaal

  Omdat we persoonlijke aandacht zo belangrijk vinden hebben we er voor gekozen de groep niet groter te laten zijn dan 12 personen. We vinden dat wanneer de groep groter is (bijvoorbeeld 30 personen) dat dit ten koste gaat van de aandacht voor jou en wat voor jou belangrijk is. Simpel, hoe groter de groep, hoe minder aandacht. En dat willen we niet!

  Is NLP Veilig?

  Jazeker. Het is helemaal veilig. Daarnaast kunnen we je vertellen dat Linda en Jack gezamenlijk al meer dan 30 jaar met NLP bezig zijn en ook hun eigen kinderen met NLP opvoeden. Daarnaast hebben we al honderden mensen in onze trainingen mogen begeleiden die allemaal een super positieve ervaring hebben gehad en er nu nog elke dag profijt van hebben.

  Als ik eens een dag niet kan, wat dan?

  Dat is helemaal ok. Dat kan echt bij iedereen gebeuren. Vaak spijkeren we je bij op een ander moment. Daarnaast is het goed te weten dat we alle trainingsdagen op video opnemen en dat jij een jaar lang toegang krijgt tot die opnames. Zo kun je altijd iets terug kijken en mis je niets. Wil je de opnames blijven bekijken, ook na dat jaar - dan kan dat . Dan neem je gewoon een abonnement op de online community en blijf je altijd bij de tijd.

  En wat als ik ziek wordt?

  Ook geen probleem. Als je ziek wordt en de training niet verder kan volgen krijg je van ons twee jaar de tijd om de training in zijn geheel overnieuw te doen. Samen gaan we dan onderzoeken hoe we jou daarbij kunnen helpen.

  Wordt Lid van de Life's Essence online community

  Life's essence community