Hypnose opleiding voor Zorgverleners en Coaches | Heemskerk
Medische Hypnose Banner

De Hypnose opleiding -  Awakening  your Soul

Deze opleiding is vooral  gericht op zelfheling en specifieke toepassingen van Hypnose door medische zorgpersoneel, coaches en andere zorgprofessionalsIk meld mij aan 

Lifes icon

Leer in een veilige, positieve en liefdevolle groepsomgeving een krachtige methode voor heling, die je zowel voor jezelf als voor jouw cliënten, als zorgprofessional of coach, kunt toepassen.

In de Hypnose Opleiding leer je harmonieus samenwerken met het onderbewuste en het hart, een intelligentie die vele malen sterker is dan het verstand. Je leven zal daardoor moeiteloos verlopen en je zult ontdekken hoe je via innerlijke wijsheid toegang krijgt tot een bron die op een liefdevolle manier alle obstakels voor een mooier leven transformeert. Je herontdekt je ware essentie.

Je kunt Hypnose onder andere inzetten voor:

 • Ontspanning en Stress vermindering.
 • Versterken van motivatie en zelfvertrouwen
 • Beheer van pijn en symptomen.
 • Verbetering van het algemene welzijn.

Startsdata van de opleiding:

Vanaf 31 oktiber 2024

Locatie: De Trompet 2930, 1967 DD  Heemskerk

Kosten: 2897euro

Ik meld mij aan 
Hypnose Opleiding

Hypnose is zorgen voor je ziel!

Er is een grote verandering voelbaar in de wereld van zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling. Velen onder ons hebben steeds mee het idee, en voelen ook, dat er meer is. Dat het leven uit meer bestaat en er meer mogelijk is. Ervaar jij dat ook?

Vraag jij jezelf af wat jouw zielsmissie is en hoe die kunt leven?

De wereld is steeds sneller geworden en mensen ervaren dagelijks miljoenen prikkels. Het is niet meer bij te houden je raakt steeds meer vervreemd van wie je werkelijk bent. Alsof er een drukkende sluier over jou en de wereld hangt.

Onbewust is alles aanwezig om een prachtig en betekenisvol leven te kunnen leiden. Alleen je bent je er nog niet van bewust, of je bent nog niet in staat geweest die bron aan te boren. Jouw onderbewuste kent alle oplossingen en mogelijkheden die jij nodig hebt.

Wil jij je onderbewuste aanspreken en de ruimte geven? Wil jij meer in verbinding komen met die diepe en pure laag in jou?

Dan is Hypnose Awakening precies wat je zoekt!

Leef naar wie je werkelijk bent en ontwaak uit de beperkende, onrustige en chaotische regels van de maatschappij. Leef je vrij!

s of ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling.
Ik meld mij aan 


Lifes icon


In de Hypnose Opleiding leer je harmonieus samenwerken met jouw onderbewuste en je hart, een intelligentie die vele malen sterker is dan je verstand. Je leven zal moeiteloos verlopen en je zult ontdekken hoe je via innerlijke wijsheid toegang krijgt tot een bron die op een liefdevolle manier alle obstakels voor een mooier leven transformeert. Je herontdekt je ware essentie.
Life's Essence Jack en Linda

Hypnose is voor iedereen die zorg draagt voor het welzijn van zichzelf en anderen

Hypnose is een waardevol hulpmiddel bij het versterken van het zelfhelende vermogen.  Het kan helpen bij het activeren van interne hulpbronnen en het vergroten van het bewustzijn van het lichaam en de geest en is daarom voor vele mentale doeleinden inzetbaar. Vandaar dat deze opleiding uitstekend aansluit bij iedere beroepsgroep die professioneel Hypnose wil inzetten om anderen te kunnen helpen. Elke zorgprofessional, ziekenhuis medewerker, tandarts- en dokters assistente, Psycholoog of Coach kan met hypnose meer bereiken dan zonder deze vanuit de oudheid doorgegeven vaardigheid.

 • Ontspanning en stressvermindering: Hypnose zal een diepe ontspanning induceren, waardoor het lichaam en de geest tot rust kunnen komen. Door stress en spanning te verminderen, wordt het zelfhelende vermogen gestimuleerd. Ontspanning kan het immuunsysteem versterken, de bloeddruk verlagen en de algemene gezondheid en welzijn bevorderen.
 • Het onderbewuste beïnvloeden: Hypnose richt zich op het onderbewuste, waar veel van onze overtuigingen, gewoonten en patronen zijn opgeslagen. Door het onderbewuste te beïnvloeden, kunnen negatieve overtuigingen en belemmerende gedachtenpatronen worden aangepakt en vervangen door positievere en ondersteunende overtuigingen. Dit kan leiden tot een verandering in gedrag, emoties en fysieke gezondheid.
 • Versterken van motivatie en zelfvertrouwen: Hypnose kan helpen bij het versterken van de motivatie en het zelfvertrouwen van een individu. Door middel van positieve suggesties en visualisaties kan je  jezelf begeleiden om doelen te visualiseren en een gevoel van zelfvertrouwen en empowerment te versterken. Dit zal de motivatie vergroten om gezondere keuzes te maken en actief deel te nemen aan het herstel- of genezingsproces.
 • Beheer van pijn en symptomen: Hypnose kan ook effectief zijn bij het beheersen van pijn en het verminderen van symptomen die verband houden met verschillende aandoeningen. Door middel van gerichte suggesties en visualisaties kun je de perceptie van pijn veranderen en het lichaam helpen ontspannen en genezen. Dit kan vooral gunstig zijn bij chronische pijn, waar traditionele medicatie mogelijk niet voldoende is.
 • Verbetering van het algemene welzijn: Hypnose kan bijdragen aan het verbeteren van het algemene welzijn door het creëren van positieve veranderingen in gedrag, gewoonten en levensstijl. Het kan je helpen om gezondere keuzes te maken op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, slaap en stressmanagement. Deze positieve veranderingen dragen bij aan een gezonder en evenwichtiger leven.

Het is belangrijk op te merken dat hypnose geen vervanging is voor medische behandeling. Het moet worden gebruikt als een aanvullende hulpbron, om het zelfhelende vermogen te ondersteunen en het herstelproces te bevorderen.

Ik meld mij aan 


Liefde, Warmte, Verbinding, Spiritualiteit, Groei

Life's Essence Icon 2

De kernwaarden van Life's Essence
Dit zijn de vijf eigenschappen die in ons hele bedrijf tot uiting komen. Bij elk gesprek, elke training en behandeling.

trainingbrochure achtergrond NLP

Wil jij de Brochure voor de Hypnose Opleiding ontvangen?

In onze opleidingsbrochure vind je alle informatie over start data en investering van de opleiding. Alles netjes samengevat zodat jij kunt plannen wat het beste bij je past.
Life's Essence Trainings brochure - Hypnose Opleiding
50%
 Nu aanvragen >>


Life's Essence: De stap naar Liefde en Licht!

Ben je echt toe aan een verandering in jouw leven? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? Dan zeggen wij: "ga ervoor! Ga van een "Not Knowing State" naar een "state of Curiousity"

Life's Essence Trainers
Life's Essence Lemniscaat

Life's Essence: De stap naar Liefde en Licht!

Ben je echt toe aan een verandering in jouw leven? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? Dan zeggen wij: "ga ervoor! Ga van een "Not Knowing State" naar een "state of Curiousity"

Life's Essence Trainers
Medische Hypnose

Hypnose en de wetenschap

Wat al lang bekend was onder healers, sjamanen, en de oude wijsheden, wordt nu ook wetenschappelijk ondersteund. We kunnen ons immuunsysteem beïnvloeden met taal, zolang we de juiste meditatieve en hypnotische principes gebruiken. Sterker nog, taal en trance kunnen ons helen

Het  fenomeen Hypnose verklaart mogelijk het succes van meditatieve trance, affirmaties en heling. Onderzoek van mensen zoals Dr Joe Dispenza, Dr Deepak Chopra, Lynne Mctaggart  en Dr Bruce Lipton laten de verbinding zien tussen onze ziel  en het universum, en hoe ze in alles één zijn. Dit verklaart het simpele principe: zoals binnen, zo buiten en zoals boven, zo beneden.

Zoals je weet, kun je via gesproken taal communiceren met het onderbewustzijn en je aardse leven beïnvloeden. Dit principe is al lang bekend binnen hypnotherapie, waarbij we echter vaak in hypnose moeten gaan en soms begeleiding nodig hebben.

In deze opleiding gaan we nog een stap verder...

Vanuit je bewustzijn kun je direct invloed uitoefenen op het esoterische veld en de bouwstenen van het universum. Door intenties uit te spreken, kun je energievelden laten samensmelten met je bewustzijn, in plaats van alleen oplossingen te bedenken vanuit je verstand.

Het is essentieel dat je een hoog niveau van frequentie hebt, oftewel spreekt vanuit liefde, rust en dankbaarheid. Deze verbinding met jezelf vormt de basis van al onze workshops en opleidingen.

Wij helpen je herinneren dat je een innerlijke wijsheid bezit die verder gaat dan alleen de connectie met je onderbewuste. Een intelligentie die oude ballast aan het licht brengt, omdat onverwerkte ervaringen op celniveau worden opgeslagen in je lichaam, wat kan leiden tot emotionele en fysieke problemen.

Je kunt leren om een intelligentie in jezelf te gebruiken die helende energie stuurt naar deze delen, waardoor je het zelfgenezend vermogen van je lichaam weer activeert. Hierdoor krijgt je celgeheugen de kans om nieuwe, gezonde cellen aan te maken, wat we celregeneratie noemen.

Ik meld mij aan 
Hypnose WHO Logo

Volledig internationale erkende Hypnose  training

Je leert alle aspecten van hypnose. Van de grondbeginselen tot behandeling en nog veel meer.
Hypnose Toepassingen

Hypnose toepassingsprogramma

Je leert waar je hypnose allemaal voor kunt inzetten. Omgaan met pijn, trauma, en nog meer.
ICI hypnose Coaching

Volledige coaching voor jouw paktijk

Wij begeleiden je bij al jouw vraagstukken tijdens het opzetten of uitbreiden van jouw praktijk
Hypnose en Pijnbestrijding

Omgaan met pijn

Leer hoe jij mensen met hypnose kan helpen bij het verminderen van pijn.
Hypnose en NLP

De beste NLP-technieken in trance

Alle NLP technieken worden krachtiger wanneer toegepast in een hypnotische trance.
Conversationele Hypnose

Conversationele hypnose

Milton Erickson was een ster in het bereiken van veranderingen gewoon door verhalen te vertellen. Dat kan jij ook leren!
Hypnose Demonstraties

Live hypnose demonstraties

We doen het voor, en jij doet het na. Zo leer je gemakkelijk omgaan met alles wat je tijdens een hypnotische sessie tegenkomt.
Hypnose Praktijk

Meteen praktijkervaring

Doordat je direct zelf aan de slag gaat doe je ook direct praktijk ervaring op. Niet vastzitten in de boeken - direct aan de slag.
Handleiding Hypnose

Uitgebreide hypnose studiehandleiding

Je krijgt een compleet werkboek mee en krijgt toegang tot de online academie waar de volledige training terug te vinden is. Inclusief aanvullend videomateriaal.

"Niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als je eigen gedachten."

In de diepte van de geest schuilt de kracht van hypnose

Ik meld me aan
Jack en Linda Life's Essence
€ 3297,-
€ 2897,-

De WHO opleiding tot Hypnose Practitioner

 • Internationaal gecertificeerde Hypnose opleiding.
 • Volledige training in direct toepasbare hypnose
 • Het Medische Hypnose-toepassingsprogramma
  (behandeling van pijn, trauma, werken met verschillende soorten metaforen, geavanceerde taalpatronen en nog meer)
 • Volledig mentorschap bij het toepassen van alle technieken
 • De beste NLP-technieken in trance
 • Conversationele hypnose
 • Live Hypnose demonstraties
 • Meteen praktijkervaring
 • Uitgebreide hypnose studiehandleiding als naslagwerk


Data start  september 2024


Blok 1 - 31 okt en 1 en 2 november 2024

Blok 2 - 28, 29 en 30 november 2024

Blok 3 - 12, 13 en 14 december 2024

Blok 4 - 9, 10 en 11 januari 2025


Locatie

Life's Essence

De Trompet 2930

1967 DD Heemskerk

Wordt Lid van de Life's Essence online community

Life's essence community