Hypnose opleiding voor Zorgverleners en Coaches | Heemskerk
Medische Hypnose Banner

Welkom bij Hypnose opleiding -  Awakening  your Soul

Stap in een reis van zelfontdekking en genezing met onze unieke opleiding. Speciaal ontworpen voor medisch zorgpersoneel, coaches en andere zorgprofessionals die de kracht van hypnose willen ontdekken en toepassen voor zelfheling en groei.


Ik meld mij aan 

Lifes icon

Ontgrendel de diepten van je ziel terwijl je leert over de specifieke toepassingen van hypnose in de zorg en coaching. Laat je inspireren en empoweren terwijl je jezelf en anderen begeleidt naar een leven vol potentieel en welzijn.


Onze hypnose opleiding biedt jou de kans om harmonieus samen te werken met het onderbewuste en het hart, een intelligentie die vele malen krachtiger is dan het verstand. Of je nu een zorgprofessional of coach bent, je zult ontdekken hoe je deze krachtige methode kunt toepassen voor zowel jezelf als jouw cliënten.

Je kunt hypnose inzetten voor tal van toepassingen, waaronder:

 • Ontspanning en stressvermindering
 • Versterken van motivatie en zelfvertrouwen
 • Beheer van pijn en symptomen
 • Verbetering van het algemene welzijn

Startdata van de opleiding:
31 oktober 2024

Locatie:
De Trompet 2930, 1967 DD Heemskerk

Jouw investering: €2897

Ik meld mij aan 
Hypnose Opleiding

Hypnose is zorgen voor je ziel!

Er waait een frisse wind van verandering door de wereld van zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling. Steeds meer mensen voelen en beseffen dat er meer is in het leven, dat er diepere lagen en mogelijkheden bestaan.

Voel jij dat ook? Heb je het idee dat er meer is dan wat je tot nu toe hebt ervaren? Ontdek de kracht van hypnose en geef jouw ziel de zorg die het verdient.

Vraag jij je af wat jouw zielsmissie is en hoe je die kunt leven?

In een wereld die steeds sneller draait en ons dagelijks overspoelt met miljoenen prikkels, is het makkelijk om vervreemd te raken van wie je werkelijk bent. Het kan voelen alsof er een drukkende sluier over jou en de wereld hangt.

Alles wat je nodig hebt om een prachtig en betekenisvol leven te leiden, is al in jou aanwezig. Misschien ben je je er nog niet van bewust, of heb je nog niet geleerd hoe je die innerlijke bron kunt aanboren. Jouw onderbewuste kent alle oplossingen en mogelijkheden die je nodig hebt.

Wil jij je onderbewuste aanspreken en de ruimte geven? Wil jij meer in verbinding komen met die diepe en pure laag in jou?

Dan is Hypnose Awakening precies wat je zoekt!

Leef naar wie je werkelijk bent en ontwaak uit de beperkende, onrustige en chaotische regels van de maatschappij. Leef je vrij!

Ik meld mij aan 


Lifes icon


In de Hypnose Opleiding leer je harmonieus samenwerken met jouw onderbewuste en je hart, een intelligentie die vele malen sterker is dan je verstand. Je leven zal moeiteloos verlopen en je zult ontdekken hoe je via innerlijke wijsheid toegang krijgt tot een bron die op een liefdevolle manier alle obstakels voor een mooier leven transformeert. Je herontdekt je ware essentie.
Life's Essence Jack en Linda

Hypnose is voor iedereen die zorg draagt voor het welzijn van zichzelf en anderen

Hypnose is een waardevol hulpmiddel om het zelfhelende vermogen te versterken. Het helpt bij het activeren van interne hulpbronnen en vergroot het bewustzijn van lichaam en geest. Hierdoor is hypnose inzetbaar voor vele mentale doeleinden. Deze opleiding is perfect voor iedere beroepsgroep die professioneel hypnose wil inzetten om anderen te helpen. Of je nu een zorgprofessional, ziekenhuismedewerker, tandarts- of doktersassistente, psycholoog of coach bent, met hypnose kun je meer bereiken dan ooit tevoren. Ontdek de kracht van deze eeuwenoude vaardigheid en maak een verschil in het leven van anderen.

 • Ontspanning en stressvermindering: Hypnose induceert diepe ontspanning, waardoor zowel lichaam als geest tot rust komen. Door stress en spanning te verminderen, wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam gestimuleerd. Ontspanning via hypnose kan het immuunsysteem versterken, de bloeddruk verlagen en de algehele gezondheid en welzijn bevorderen.
 • Het onderbewuste beïnvloeden: Hypnose richt zich op het onderbewuste, waar veel van onze overtuigingen, gewoonten en patronen zijn opgeslagen. Door het onderbewuste te beïnvloeden, kunnen negatieve overtuigingen en belemmerende gedachtepatronen worden aangepakt en vervangen door positieve en ondersteunende overtuigingen. Dit kan leiden tot een verandering in gedrag, emoties en fysieke gezondheid.
 • Versterken van motivatie en zelfvertrouwen: Hypnose is een krachtig hulpmiddel om de motivatie en het zelfvertrouwen van een individu te versterken. Met behulp van positieve suggesties en levendige visualisaties kun je jezelf begeleiden om doelen te visualiseren en een diep gevoel van zelfvertrouwen en empowerment te versterken. Dit zal je motivatie vergroten om gezondere keuzes te maken en actief deel te nemen aan het herstel- of genezingsproces.
 • Beheer van pijn en symptomen: Hypnose kan ook effectief zijn bij het beheersen van pijn en het verminderen van symptomen die verband houden met verschillende aandoeningen. Door middel van gerichte suggesties en visualisaties kun je de perceptie van pijn veranderen en het lichaam helpen ontspannen en genezen. Dit kan vooral gunstig zijn bij chronische pijn, waar traditionele medicatie mogelijk niet voldoende is.
 • Verbetering van het algemene welzijn: Hypnose kan bijdragen aan het verbeteren van het algemene welzijn door het creëren van positieve veranderingen in gedrag, gewoonten en levensstijl. Het kan je helpen om gezondere keuzes te maken op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, slaap en stressmanagement. Deze positieve veranderingen dragen bij aan een gezonder en evenwichtiger leven.

Het is van cruciaal belang om te benadrukken dat hypnose geen vervanging is voor medische behandeling. Het moet worden beschouwd als een aanvullende hulpbron, die het zelfhelende vermogen ondersteunt en het herstelproces bevordert.

Ik meld mij aan 


Liefde, Warmte, Verbinding, Spiritualiteit, Groei

Life's Essence Icon 2

De kernwaarden van Life's Essence
Dit zijn de vijf eigenschappen die in ons hele bedrijf tot uiting komen. Bij elk gesprek, elke training en behandeling.

trainingbrochure achtergrond NLP

Ontvang Onze Hypnose Opleidingsbrochure!

Ben je geïnteresseerd in deze hypnose opleiding? Laat je gegevens achter en ontvang onze uitgebreide brochure. Hierin vind je alle informatie over de startdata en investeringen van de opleiding, netjes samengevat zodat je gemakkelijk kunt plannen wat het beste bij je past.
Life's Essence Trainings brochure - Hypnose Opleiding

Life's Essence: De stap naar Liefde en Licht!

Ben je toe aan een verandering in jouw leven? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? Ons advies: ga ervoor! Het is een prachtige stap in jouw zelfontwikkeling. Ga van een ‘Not Knowing State’ naar een ‘State of Curiosity' en ervaar meteen de wondere wereld van zelfontwikkeling.

Life's Essence Trainers
Life's Essence Lemniscaat

Life's Essence: De stap naar Liefde en Licht!

Ben je toe aan een verandering in jouw leven? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? Ons advies: ga ervoor! Het is een prachtige stap in jouw zelfontwikkeling. Ga van een ‘Not Knowing State’ naar een ‘State of Curiosity' en ervaar meteen de wondere wereld van zelfontwikkeling.

Life's Essence Trainers
Medische Hypnose

Hypnose en de wetenschap

Wat ooit bekend stond bij healers, sjamanen en in oude wijsheden, wordt nu ook ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Het is bewezen dat we ons immuunsysteem kunnen beïnvloeden met taal, zolang we de juiste meditatieve en hypnotische principes gebruiken. Sterker nog, taal en trance kunnen ons genezen.

Het fenomeen hypnose werpt mogelijk een nieuw licht op het succes van meditatieve trance, affirmaties en heling. Baanbrekend onderzoek van vooraanstaande denkers zoals Dr. Joe Dispenza, Dr. Deepak Chopra, Lynne McTaggart en Dr. Bruce Lipton laten de diepgaande verbinding tussen onze ziel en het universum zien, en hoe ze in alles één zijn. Dit verklaart het eeuwenoude principe: zoals binnen, zo buiten, en zoals boven, zo beneden.

Zoals je weet, kun je via gesproken taal communiceren met het onderbewustzijn en je aardse leven beïnvloeden. Dit principe is al lang bekend binnen hypnotherapie, waarbij we echter vaak in hypnose moeten gaan en soms begeleiding nodig hebben.

In deze opleiding gaan we nog een stap verder...

Vanuit je bewustzijn kun je direct invloed uitoefenen op het esoterische veld en de bouwstenen van het universum. Door intenties uit te spreken, kun je energievelden laten samensmelten met je bewustzijn, in plaats van alleen oplossingen te bedenken vanuit je verstand.

Het is essentieel dat je een hoog niveau van frequentie hebt, oftewel spreekt vanuit liefde, rust en dankbaarheid. Deze verbinding met jezelf vormt de basis van al onze workshops en opleidingen.

Wij helpen je herinneren dat je een innerlijke wijsheid bezit die verder gaat dan alleen de connectie met je onderbewuste. Een intelligentie die oude ballast aan het licht brengt, omdat onverwerkte ervaringen op celniveau worden opgeslagen in je lichaam, wat kan leiden tot emotionele en fysieke problemen.

Je kunt leren om een intelligentie in jezelf te gebruiken die helende energie stuurt naar deze delen, waardoor je het zelfgenezend vermogen van je lichaam weer activeert. Hierdoor krijgt je celgeheugen de kans om nieuwe, gezonde cellen aan te maken, wat we celregeneratie noemen.

Ik meld mij aan 
Hypnose WHO Logo

Volledig internationale erkende Hypnose  training

Je leert alle aspecten van hypnose. Van de grondbeginselen tot behandeling en nog veel meer.
Hypnose Toepassingen

Hypnose toepassingsprogramma

Je leert waar je hypnose allemaal voor kunt inzetten. Omgaan met pijn, trauma, en nog meer.
ICI hypnose Coaching

Volledige coaching voor jouw paktijk

Wij begeleiden je bij al jouw vraagstukken tijdens het opzetten of uitbreiden van jouw praktijk
Hypnose en Pijnbestrijding

Omgaan met pijn

Leer hoe jij mensen met hypnose kan helpen bij het verminderen van pijn.
Hypnose en NLP

De beste NLP-technieken in trance

Alle NLP technieken worden krachtiger wanneer toegepast in een hypnotische trance.
Conversationele Hypnose

Conversationele hypnose

Milton Erickson was een ster in het bereiken van veranderingen gewoon door verhalen te vertellen. Dat kan jij ook leren!
Hypnose Demonstraties

Live hypnose demonstraties

We doen het voor, en jij doet het na. Zo leer je gemakkelijk omgaan met alles wat je tijdens een hypnotische sessie tegenkomt.
Hypnose Praktijk

Meteen praktijkervaring

Doordat je direct zelf aan de slag gaat doe je ook direct praktijk ervaring op. Niet vastzitten in de boeken - direct aan de slag.
Handleiding Hypnose

Uitgebreide hypnose studiehandleiding

Je krijgt een compleet werkboek mee en krijgt toegang tot de online academie waar de volledige training terug te vinden is. Inclusief aanvullend videomateriaal.

"Niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als je eigen gedachten."

In de diepte van de geest schuilt de kracht van hypnose

Ik meld me aan
Jack en Linda Life's Essence
€ 3297,-
€ 2897,-

De WHO opleiding tot Hypnose Practitioner

 • Internationaal gecertificeerde Hypnose opleiding.
 • Volledige training in direct toepasbare hypnose
 • Het Medische Hypnose-toepassingsprogramma
  (behandeling van pijn, trauma, werken met verschillende soorten metaforen, geavanceerde taalpatronen en nog meer)
 • Volledig mentorschap bij het toepassen van alle technieken
 • De beste NLP-technieken in trance
 • Conversationele hypnose
 • Live Hypnose demonstraties
 • Meteen praktijkervaring
 • Uitgebreide hypnose studiehandleiding als naslagwerk


Data start  november 2024


Blok 1 - 31 okt en 1 en 2 november 2024

Blok 2 - 28, 29 en 30 november 2024

Blok 3 - 12, 13 en 14 december 2024

Blok 4 - 9, 10 en 11 januari 2025


Locatie

Life's Essence

De Trompet 2930

1967 DD Heemskerk

Wordt Lid van de Life's Essence online community

Life's essence community