NLP trainingen en opleidingen. Kies voor thuiskomen bij Life's Essence
Life's Essence NLP trainingen

NLP Opleidingen

Bij Life's Essence heb je keuze uit de volgende erkende NLP trainingen


NLP Avondproeverij
NLP Practitioner Opleiding
NLP Master Practitioner Opleiding

Bekijk onze trainingen

NLP staat garant voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Life's Essence NLP trainingen

Alle opleidingen die je bij Life's Essence volgt zijn Internationaal erkend. Naast de vanzelfsprekende persoonlijke begeleiding van Linda en Jack, leer je de krachtigste methodieken te begrijpen en toe te passen op jezelf en anderen waardoor jouw mooiste leven kunt gaan leven.

  • Je leert krachtig en effectief communiceren waardoor je boodschap helder overkomt
  • Je rekent af met belemmerende overtuigingen en blokkades
  • Le leert wat jouw emoties je proberen te vertellen en hoe jij daar mee om kunt gaan
  • Je ontwikkelt vaardigheden waarmee je effectief doelen kunt stellen en behalen
  • Je rekent af met angsten uit het verleden en versterkt jouw zelfvertrouwen
  • Je ontdekt wat jouw missie is hier op aarden en hoe je die vanuit flow kunt leven


Linda en Jack staan samen garant voor meer dan 30 jaar ervaring in NLP, Hypnose, Systemisch werken en nog veel meer

Kies de opleiding die bij je past

NLP Proeverij Jack en Linda

NLP Avond Proeverij

Voel jij dat je leven een upgrade kan gebruiken? Wil je meer grip op je emoties, gedachten en communicatie? Trek dan je agenda, want wij hebben iets héél speciaals voor je! Op verschillende data organiseert Life's Essence een NLP Avond Proeverij! Dat zijn maar liefst drie avonden vol inspiratie, inzichten en jawel, een beetje levensmagie! ✨


Het unieke aan deze NLP-avonden is onze focus op de synchronisatie tussen hoofd, hart en buik. NLP gaat niet alleen over slimme taalpatronen en effectieve gedragstechnieken, maar ook over de diepere verbinding tussen je denken, je gevoelens en je intuïtie.

Wil jij kennismaken met de kracht en magie van NLP, meld je dan snel aan of lees meer door op onderstaande knop te klikken!

NLP Practitioner Jack en Linda

NLP Practitioner Opleiding

Leven in vrijheid en liefde…. Zonder chaos, angst en onzekerheid…  Dat is in een notendop waar deze NLP opleiding over gaat. Loslaten van dingen die jou tegenhouden en blokkeren om te bereiken wat jij in je leven wilt. Weer echt verbinding maken met jezelf en jouw kern. Jij bent energie, jij bent liefde, en nog veel meer dan dat, en dat mag volop gaan stromen en stralen.


De opleiding NLP Practitioner geeft je die antwoorden. “Illuminating your divinity” gaat over terugkeren naar je je kern, naar je bron. Weer echt diepe connectie maken met jouw ware zelf, jouw Ziel, en het leven leiden waarvoor jij “besteld” bent. Wil jij dat ook ervaren, lees dan snel verder.

NLP Master Practitioner Jack en Linda

NLP Master Practitioner Opleiding

Wanneer je besluit meesterschap te ontwikkelen over jouw leven en te gaan te werken aan jouw diepgewortelde overtuigingen en waarden structuur, dan is de NLP Master Practitioner voor jou.  

Je leert in deze training hoe je overtuigingen kunt omzetten van belemmerend naar kracht gevend en hoe je in contact komt met jouw eigen kernwaarden. Onder begeleiding van Linda en Jack leer je hoe je jouw vaardigheden nog verder kunt vergroten op het gebied van alle NLP-technieken.

Na voltooiing van de training bezit je over alle skills en technieken om een bloeiende coaching praktijk op te zetten, als dat je doel is... 

trainingbrochure achtergrond NLP

Wil jij de NLP training Brochure ontvangen?

In onze NLP trainingbrochure vind je alle informatie over start data en investering per training. Alles netjes op een rij zodat jij kunt plannen wat het beste bij je past.
Life's Essence NLP Trainings brochure
50%
 Nu aanvragen >>Life's Essence Icon 2

Aan de slag met NLP? Start met een advies gesprek!

De Volledig gratis en het verplicht je absoluut tot niets

Voel je dus vrij om een afspraak te maken en zelf te ontdekken of NLP jou gaat geven waar je naar op zoek bent. Linda en Jack staan voor je klaar!

Is NLP nieuw voor jou?

Voordat je een NLP training of opleiding gaat volgen kunnen we ons voorstellen dat je weelicht eert laagdrempelig wilt ervaren wat NLP voor jou kan doen. Juist daar is de NLP Avondproeverij voor bedoeld. 

Drie avonden lang kennismaken met NLP zodat jij vervolgens een weloverwogen beslissing kunt maken, En wie weet sluit jij je daarna aan bij die steeds groter wordende groep mensen die NLP in hun leven hebben verwelkomd en nu de rust in hun leven ervaren waar ze al zo lang naar op zoek waren.

Life's Essence: De plek om jouw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven!

Bij Life's Essence staat persoonlijke aandacht centraal. In onze knusse groepen van ongeveer 12 gelijkgestemde mensen krijg je de unieke kans te trainen onder begeleiding van Linda en Jack. Zij nemen uitgebreid de tijd voor jouw persoonlijke vragen en behoeften. 

We benadrukken de waarde van een huiselijke sfeer, gezelligheid en plezier tijdens de training. Elke trainingdag wordt extra bijzonder gemaakt met een zelfgebakken cake en een versbereide gezonde en gevarieerde lunch. 

Uiteraard spreekt het vanzelf dat de training internationaal gecertificeerd is.

Life's Essence Jack en Linda

Veelgestelde vragen over onze NLP trainingen

Mag ik in termijnen betalen

Natuurlijk mag dat. We maken graag een afspraak met je die bij je past. Bel ons op of stuur ons een mailtje, samen komen we er altijd uit!

Hoe groot is de groep maximaal

Omdat we persoonlijke aandacht zo belangrijk vinden hebben we er voor gekozen de groep niet groter te laten zijn dan 12 personen. We vinden dat wanneer de groep groter is (bijvoorbeeld 30 personen) dat dit ten koste gaat van de aandacht voor jou en wat voor jou belangrijk is. Simpel, hoe groter de groep, hoe minder aandacht. En dat willen we niet!

Is NLP Veilig?

Jazeker. Het is helemaal veilig. Daarnaast kunnen we je vertellen dat Linda en Jack gezamenlijk al meer dan 30 jaar met NLP bezig zijn en ook hun eigen kinderen met NLP opvoeden. Daarnaast hebben we al honderden mensen in onze trainingen mogen begeleiden die allemaal een super positieve ervaring hebben gehad en er nu nog elke dag profijt van hebben.

Als ik eens een dag niet kan, wat dan?

Dat is helemaal ok. Dat kan echt bij iedereen gebeuren. Vaak spijkeren we je bij op een ander moment. Daarnaast is het goed te weten dat we alle trainingsdagen op video opnemen en dat jij een jaar lang toegang krijgt tot die opnames. Zo kun je altijd iets terug kijken en mis je niets. Wil je de opnames blijven bekijken, ook na dat jaar - dan kan dat . Dan neem je gewoon een abonnement op de online community en blijf je altijd bij de tijd.

En wat als ik ziek wordt?

Ook geen probleem. Als je ziek wordt en de training niet verder kan volgen krijg je van ons twee jaar de tijd om de training in zijn geheel overnieuw te doen. Samen gaan we dan onderzoeken hoe we jou daarbij kunnen helpen.

Mijn vraag staat er niet tussen 


Stuur ons je vraag en we beantwoorden hem zo spoedig mogelijk!

Life's Essence: De stap naar Liefde en Licht!

Ben je echt toe aan een verandering in jouw leven? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? Dan zeggen wij: "ga ervoor! Ga van een "Not Knowing State" naar een "state of Curiousity"

Life's Essence Trainers
Life's Essence Lemniscaat

Life's Essence: De stap naar Liefde en Licht!

Ben je echt toe aan een verandering in jouw leven? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? Dan zeggen wij: "ga ervoor! Ga van een "Not Knowing State" naar een "state of Curiousity"

Life's Essence Trainers

Wordt Lid van de Life's Essence online community

Life's essence community