De NLP Avondproeverij leert je in 3 avonden wat NLP voor kan betekenen
Life's essence banner training

De NLP Avond Proeverij

Een korte Training in NLP in 3 avonden. 


Praktische oefeningen om weer rust in je hoofd te vinden
Ontdekken wie je werkelijk bent en wat vooral niet

Loskomen van dat vreselijke alles maar moeten

Lifes icon


Het unieke aan deze NLP-avonden is onze aandacht voor de synchronisatie tussen hoofd, hart en buik. NLP gaat niet alleen over slimme taalpatronen en effectieve gedragsveranderingstechnieken, maar ook over de diepere verbinding tussen je denken, je gevoelens en je intuïtie. En alles wat daar bij komt kijken.

 • Drie avonden kennismaken met NLP
 • Oefenen met krachtige NLP-methodieken
 • Nieuwe inzichten en vaardigheden die je direct kunt toepassen
 • Voldoende ruimte om jouw specifieke aandachtsgebied in te brengen


Data: 10-11-12 juni 2024

8-9-10 juli 2024 | 16-17-18 September 2024

25-26-27 november 2024 | 21-21-22 januari 2025

Locatie: De Trompet 2930, 1967 DD  Heemskerk

Jouw bijdrage : 99 euro

NLP Trainer Linda

Waarom NLP bij ons?

Stap in de wereld van zelfontplooiing en empowerment waarbij jouw holistische welzijn centraal staat. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is in de basis een benadering voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie die zich richt op het begrijpen van de structuren van subjectieve ervaringen, en het effectief communiceren met jezelf en anderen. Naast deze basis nemen wij je ook mee in wat het effect van dit alles is op jouw leven, je lichamelijke en geestelijke gezondheid en hoe de spiritualiteit hierin een rol speelt.

“Wil je iets anders? Doe iets anders!”

NLP kan jou het volgende bieden:

 • Persoonlijke groei: je leert hoe je uit de ratrace van het leven komt en de touwtjes weer zelf in handen neemt.
 • Effectieve communicatie: je leert jezelf beter te begrijpen en te uiten waardoor jouw boodschap anders overkomt. Hierdoor stel je andere vragen, luister je om te begrijpen en maak je een diepere verbinding in relaties, zoel persoonlijk als professioneel.
 • Coaching en leiderschap: door NLP leer je persoonlijk leiderschap te nemen. Dit wordt gebruikt door coaches, leiders en managers om anderen te helpen hun doelen te bereiken en effectief te communiceren.
 • Zelfvertrouwen en motivatie: NLP-technieken vergroten zelfvertrouwen, wekken motivatie op, en helpen bij het aangaan van uitdagingen.
 • Veranderingsprocessen: alles wat je leert draagt bij aan mooie veranderingsprocessen op diverse gebieden. Daarnaast geeft het je mogelijkheden om anders met situaties en veranderingen om te gaan. Van persoonlijk tot professioneel, van kleine tot grote levensveranderingen.

Wanneer is de NLP-Avondproeverij iets voor jou?

Er stroomt iets niet in jouw leven, je komt nog niet helemaal tot je recht. En je bent op zoek naar vaardigheden om zelf de antwoorden te vinden die je nodig hebt. NLP, in combinatie met onze toegevoegde waarde, biedt jou de juiste tools en handvatten hiervoor. Wij leren jou om weer in contact te komen met jezelf.

Dit leer je tijdens de avondproeverijen

 • Oefeningen die de balans herstellen tussen je hoofd, je hart en je buik.
 • Methoden om de communicatie tussen deze drie centra te verbeteren, wat leidt tot meer innerlijke rust en duidelijkheid.
 • Technieken om meer in lijn te leven met wat je écht wilt en wie je écht bent.

Het resultaat is dat je meer in je kracht gaat staan waardoor je zelfvertrouwen en zelfliefde vergroot
NLP ontdekkingsreis

Het programma van de proeverij

Ons hele leven is een grote ontdekkingsreis. Wanneer je geboren wordt ben je nog blanco en behalve de talenten die je hebt meegekregen zul je zelf moeten uitzoeken hoe jij je leven gaat doen. 

Gelukkig hebben we onze omgeving, onze ouders, de schoolmeesters en onze naaste vrienden om ons van alles te leren wat genoeg zou moeten zijn voor een lang en gelukkig leven. En toch is het niet zoals het zou moeten zijn.

Dat komt vooral omdat we onbewust hebben aangenomen dat alles wat we hebben geleerd, ook voor ons zou gaan werken. En dat is niet zo. Alles wat we van onze ouders hebben geleerd was misschien wel goed voor hen, maar dat hoeft voor jou niet zo te zijn. En op het moment dat je daar achter komt, loop je vast.

Dus wat nu?  

Daar komt NLP om de hoek kijken. Met NLP leer je die oude patronen los te laten en patronen te ontwikkelen die echt bij je passen waardoor jij het leven kunt gaan leiden dat echt bij je past.

Wil jij de mooiste inzichten en krachtige NLP technieken van ons leren?

Kom  dan naar de NLP Avondproeverij  en laat je versteld staan van de eenvoud waarmee jij jouw leven kunt ombuigen. Waar wacht je nog op?

Annelies S

Ik heb nog dagelijks profijt van de stap naar NLP die ik heb durven zetten

Annelies S.

Meer dan 30 jaar gezamenlijke  ervaring in één training

Ontdek de NLP Avondproeverij en ontdek meest effectieve technieken die jouw leven mooier maken

We hebben het meest krachtige programma voor jou gebundeld

hart in het zand

De 9 leefregels

We duiken in de leefregels van succesvolle mensen. Welke regels houden zij aan waardoor hun leven moeiteloos en makkelijk verloopt.
Onbewust gedrag

Onbewust gedrag

Wat zijn mijn blinde vlekken. Waardoor loop ik steeds vast op dezelfde thema's terwijl ik me toch echt had voorgenomen dat niet meer te doen
communicatie

Communicatie

Hou communiceer ik krachtig en duidelijk. Wat moet ik aanpassen om mijn boodschap helder over te krijgen en mijn grenzen aan te geven
3 breinen

De drie breinen

Waarom schiet ik soms in de kramp en lijkt mijn hoofd wel niet meer rustig te worden. Het chaos in mijn bovenkamer en ik heb er geen vat op

Jack en Linda Life's Essence
€ 99,-

Het programma van de proeverij


 • Wie Ben ik? Een oefening waarin je dieper in jezelf leert te duiken.
 • De 9 leefregels voor succes, vrijheid en innerlijke rust
 • Associatie en dissociatie: wat is het verschil en hoe helpt dit jou?
 • Metaprogramma's: onbewuste gedragspatronen, hoe deze onstaan, hoe dit ons leven beïnvloedt, hoe je dit herkent bij jezelf en anderen, en hoe je hierin kan schuiven.
 • Een methodiek die wij het meest vinden passen bij de groep.


Dit is het meest complete programma wat je tegen zult komen. Samen met Linda en jack gan je ontdekken hoe jouw leven eruit kan gaan zien als jij NLP in je leven gaat toepassen.


Data

Data: 10-11-12 juni 2024

8-9-10 juli 2024
16-17-18 september 2024

25-26-27 november 2024
21-21-22 januari 2025

Aanvang: 18:30 - 21:30 uur


Locatie

Life's Essence

De Trompet 2930

1967 DD Heemskerk

Wordt Lid van de Life's Essence online community

Life's essence community