Life's Essence voor al jouw spirituele levensvragen

 Life's Essence - Spiritueel

Bij Life's Essence kan je ook terecht voor;


Ankh-helingen

Aromatherapie 

Therapeutische massage met etherische oliën

Meditatie en ceremonies

Energetische Healing sessies (Healing circle)

Bekijk wat Linda voor je kan betekenen 
Lifes icon

Spiritualiteit brengt evenwicht tussen 

lichaam en geest om vanuit innerlijke rust te leven.

Linda en etherische olie

Aromatherapie

Met etherische oliën, in combinatie met een stukje coaching, je lichaam en geest vrij maken van emotionele blokkades en andere toxische stoffen. Samenwerken met de kracht van de natuur is pure magie! Laat de energie weer stromen

Raindrop

Therapeutische massage met etherische olie

De Raindrop techniek en NAT-techniek zijn ontwikkeld op basis van eeuwen oude wellnesstradities en -methoden. Ze bieden een revolutionaire manier om evenwicht te bevorderen op mentaal, emotioneel en fysiek vlak.

Ankh en Lemniscaat

Ankh-heling

Een energetische healing met behulp van de  Ankh. Maak emotionele blokkades los en breng je levensenergie weer op gang.

Linda thee en kruiden

Meditatie en ceremonies

Unieke, heerlijke en helende momenten voor jezelf. Ervaar bij ons een geleide meditatie, een thee- of cacaoceremonie.

Linda Meditatie

Healing circle

Mediteren met elkaar en voor anderen vanuit onvoorwaardelijke liefde. Helende intenties zenden, op alle levensvragen.

Healing en Reading

Mijn kracht in reading ligt bij de chakra's.

Chakra's zijn knooppunten/zenuwpunten in jouw energetische lichaam. Deze hebben een wisselwerking met je denken, voelen en doen. Goed werkende chakra's en die goed aan elkaar verbonden zijn, zorgen voor een moeiteloos leven. Blokkades in chakra's kunnen zich uiten in mentale en fysieke klachten. In een reading krijg ik de kleuren te zien van de betreffende chakra waar voor dat moment de aandacht naar toe mag, en voel ik waar de blokkade zit. Daarop krijg ik enige informatie door en kan ik je vragen stellen. Vanuit deze reading kunnen acties komen die jij kan doen om je chakra's beter te laten stromen.

Met healing kan je denken aan een energetische heling.

Dit doe ik met de energie die via mij en mijn handen wordt gestuurd. Het is mogelijk dat ik daarbij ook gebruik maak van de helende krachten en energie van edelstenen.

 

Linda meditatie Healing

Edelstenen en Kristallen

Edelstenen en kristallen zitten vol met energie, nature's power, die jou kunnen ondersteunen bij je proces van heling. Daarnaast helpen ze je op je pad naar je Hoogste Potentieel, en zijn ze maatje bij het spiritueel ontwaken en het verhogen van je spiritueel bewust-zijn. Wij zijn een grote fan van ruwe edelstenen, mineralen en kristallen omdat deze zo uit de natuur zijn gehaald en onbewerkt zijn. Ze zijn door veel minder mensenhanden aangeraakt en zitten vol energieën. Daarnaast vinden wij ruwe stenen persoonlijk mooier en meer symbolisch. Ruw is voor ons puur. In ons coaching en trainings(t)huis doen wij er natuurlijk alles aan om iedereen die bij ons komt te begeleiden naar hun ware en pure zelf. Onbewerkt en ont-wikkeld. Daarom verkopen in eerste instantie de ruwe stenen. Wil je een gepolijste steen? Dat kan natuurlijk ook. Vraag naar mogelijkheden en voorwaarden.

Edelstenen en kristallen

Energetic Healing circle

De Life's Essence Energetic Healing Circle is een groep van maximaal 12 personen die allemaal graag een belangrijke energetische bijdrage willen doen aan het in ‘ease’ brengen van mensen en daarmee ook de wereld. Zowel mannen als vrouwen, jong en oud is welkom. Op deze manier bezig zijn heeft voor de leden van de groep ook sterke positieve effecten. Je heelt ook jezelf, je vertraagt het verouderingsproces, je verbetert je focus, je vergroot je veerkracht, je verhoogt je trillingsniveau, je brengt je lichaam meer in ‘ease’ waardoor je de kans verkleint op ‘dis-ease’ (disease). En nog zoveel meer…

Waarom 12?

Maximaal 12 personen per groep! Indien meer mensen zich willen aansluiten, maken we meerdere groepen. Hoe groter de groep hoe lastiger het wordt om op elkaar af te stemmen. Om met elkaar in coherentie te komen, waardoor er een gezamenlijk energieveld die een grote en stabiele energiegolf uitzendt

Life's Essence Icon 2


Spiritueel Linda Life's Essence

Goddelijke Rijkdom

Wie is Linda?

Op de eerste plaats ben ik vrouw, op en top, en ik houd van mezelf. Dat heeft echt wel even een tijdje geduurd voordat ik dat kon zeggen. Ik ben moeder van twee prachtige dochters, Abby en Lily. Daarnaast ben ik de vrouw van mijn fantastische en lieve man Jack Smit, met wie ik in augustus 2021 het huwelijksbootje ben ingestapt, en blijkbaar op zielsniveau uit eerdere levens ook ken.


Ik ben dochter, ondernemer, partner, trainer, coach.
Ik ben lief, spontaan, speels, rechtdoorzee, warm, toegankelijk.
Naast dit alles, en vast wel meer, ben ik ook godin.
Of drager en geleider van godinnen energie als je dat beter vindt klinken.


Ik ben diep verbonden met de Egyptische godinnen Isis en Hathor, en met Maria Magdalena. Ik heb mij altijd verbonden gevoeld met het Oude Egypte, Atlantis en Lemurië, de rituelen en de helende manier van leven met de natuur. Deze energie en oude wijsheid is sinds begin 2021 vrij gekomen en gaan groeien in mij.

Helder horen, helder weten, helder voelen, helder zien. Deze talenten en kwaliteiten ben ik gaan vergroten en verdiepen met de godinnen opleiding, reading en healing hoort hier zeker bij.

Ik vind het heerlijk dit te ervaren en mee bezig te zijn. Het voelt voor mij als een tweede natuur. Een eeuwen oude wijsheid dat in mij zit en ik (mijn ziel) tot op de hoogste niveaus heb beoefend in eerdere levens. Een creativiteit die ook ik kan inzetten in het werken met kruiden, en etherische oliën.


Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel wij in os trainings- en coachings(t)huis essentiële informatie en lessen proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!

Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts.

Life's Essence Lemniscaat
Linda Commandeur

Wil je meer weten over hoe ik jou spiritueel kan begeleiden?

Mijn spirituele pad is nog niet ten einde. En dat einde zal het waarschijnlijk ook nooit bereiken. Elke dag ontdek ik nieuwe lagen in mijzelf en leer ik bij. 

Voor iedereen ligt een spiritueel pad klaar om bewandelt te worden. Als je wilt dat ik je daarin begeleid is het goed eerst een afspraak te maken om te ervaren of we een match zijn. Dat is wel een voorwaarde.

Wanneer je voelt dat het tijd is, maak dan gerust een vrijblijvende afspraak.


Life's Essence Icon 2

Liefde, warmte, verbinding, spiritualiteit en groei

De kernwaarden van Life's Essence
Dit zijn de vijf eigenschappen die in ons hele bedrijf tot uiting komen. Bij elk gesprek, elke training en behandeling.

Word Lid van de Life's Essence online community

Life's essence community