Specialistisce hulp bij zelfontwikkeling | Heemskerk
header coaching Life's Essence

Zelfontwikkeling

Life's Essence biedt specialistische coaching en begeleiding aan bij:


Piekeren, over alles nadenken en je hoofd stopt nooit

Chaos in je hoofd. het blijft maar malen over van alles en nog wat

Angst om beslissingen te nemen en je plek in te nemen

Maak direct een afspraak  


Lifes icon


Ontdek Innerlijke balans en welzijn met onze holistische reis naar zelfontdekking.

Wij bieden verlichting voor lichaam,geest en ziel door middel van krachtige energetische coaching

Laat ons je begeleiden naar een diepere verbinding met jezelf, waar genezing en transformatie samenkomen.
Stap in de wereld van zelfontplooing en empowerment, waar jouw holistische welzijn centraal staat.

Linda Commandeur

Ben jij soms bang om te doen wat je zou willen?

Heb je het gevoel dat er meer in het leven voor je is weggelegd, maar dat er iets is dat je tegenhoudt om de beste versie van jezelf te worden? Misschien voel je je ontevreden of heb je een onbestemd gevoel dat er iets niet klopt. Als dit bekend voor je klinkt, dan nodigen we je uit om verder te lezen of om eens een vrijblijvende afspraak te maken. Het verplicht je tot niets, maar het zou je wel eens het antwoord kunnen geven waar je naar op zoek bent.

Soms merken we dat we niet doen wat we eigenlijk willen doen. Dit kan worden veroorzaakt door onbewuste processen die ervoor zorgen dat we onszelf tegenhouden. Het kan zijn dat ergens in ons leven een beslissing is genomen en regels zijn gecreëerd die ons nu belemmeren om onze doelen te bereiken. Maar weet je, in slechts een paar sessies kunnen we deze belemmeringen oplossen, zodat jij vrij bent om het leven te leven dat je graag zou willen leiden.

Elk probleem is uniek, en iedereen is een individu met zijn eigen verhaal. Daarom is elke behandeling volledig afgestemd op jou en wat je wilt bereiken.

Linda en Jack zijn beide Mater coaches en trainers in NLP, Hypnose, Heartmath en nog veel meer. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen zij je helpen om jouw leven een nieuwe richting te geven. Dus als je klaar bent om stappen te zetten richting een leven vol potentieel en vervulling, staan Linda en Jack klaar om je te ondersteunen op jouw reis.

Maak direct een afspraak 
Coach Jack Smit

Persoonlijk of online?

Zelfontwikkeling en persoonlijke training is voor ons niet alleen een kwestie van directe en gerichte begeleiding, maar ook van een persoonlijke verbinding. In een één-op-één setting kunnen we ons volledig richten op jouw behoeften, doelen en uitdagingen. Hierdoor kunnen we alles wat op tafel komt direct en grondig behandelen, waardoor je snel vooruitgang kunt boeken en echt kunt groeien.

En als je de voorkeur geeft aan een meer interactieve benadering, bieden we ook trainingen in kleine groepen aan. Hierbij kun je niet alleen leren van het succes van anderen, maar ook profiteren van de dynamiek van een groep en samen nieuwe inzichten ontdekken. Het is een omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar stem te laten horen en bij te dragen aan elkaars groei.

Maar misschien past een online benadering beter bij jouw drukke schema en levensstijl. Onze online trainingen, gecombineerd met persoonlijke online begeleiding bieden flexibiliteit en gemak, zodat je kunt leren vanuit het comfort van je eigen huis en op je eigen tempo. Met toegang tot trainingsmateriaal in videovorm, een persoonlijk werkboek en de begeleiding van een gespecialiseerde trainer/coach kun je stap voor stap werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En het beste van alles is dat ongeacht de trainingsmethode die je kiest, je aan het einde een certificaat ontvangt dat jouw vaardigheden en prestaties bevestigt. Of het nu gaat om een internationaal erkend certificaat of een officieel Life's Essence Certificaat, het geeft jou en jouw werkgever de zekerheid dat de training aan de hoogste normen voldoet.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! We kijken ernaar uit om jou te helpen op jouw reis naar succes en persoonlijke groei.

Maak direct een afspraak 
Lifes icon        Neem gerust vrijblijvend contact met ons op   Lifes icon


Life's Essence Lemniscaat

Life's Essence: De stap naar Liefde en Licht!

Ben je echt toe aan een verandering in jouw leven? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? Dan zeggen wij: "ga ervoor! Ga van een "Not Knowing State" naar een "state of Curiousity"

Life's Essence Trainers
trainingbrochure achtergrond NLP

Wil jij de Coaching Brochure ontvangen?

In onze Coaching brochure vind je alle informatie over mogelijkheden en kosten training traject. Alles netjes op een rij zodat jij kunt plannen wat het beste bij je past.
Life's Coaching Trainings brochure
50%
 Nu aanvragen >>


Liefde, Warmte, Verbinding, Spiritualiteit, Groei

Life's Essence Icon 2

De kernwaarden van Life's Essence
Dit zijn de vijf eigenschappen die in ons hele bedrijf tot uiting komen. Bij elk gesprek, elke training en behandeling.

Maak direct een afspraak 

Wordt Lid van de Life's Essence online community

Life's essence community