De NLP Master Practitioner opleiding | Life's Essence Heemskerk
Banner NLP Master Practitioner

Opleiding: NLP Master Practitioner (jubileumeditie)

Terug komen bij jouw kern, jouw ziel en vind jouw zielsmissie


Ik meld me aan 


Lifes icon

Vind jouw zielsmissie en kom thuis bij jouw kern en jouw ziel. Tijdens de NLP Master Practitioner training neem je een ware duik naar binnen: ontdek wie je écht bent en vind jouw zielsmissie. Voortbordurend op de NLP Practitioner, leer jij NLP nog meer en beter toe te passen en leer je het mysterie van het ego op te lossen waardoor jij jouw leven zelf in de hand hebt. Wij hebben onze NLP Master Practitioner training verrijkt tot een jubileumeditie, ter ere van ons 10-jarig bestaan. Een training vol met transformatie, persoonlijke groei en innerlijke kracht.

 • Ontdek wat jóuw waarden zijn en hoe je deze kan eren, waarderen en respecteren
 • Maak kennis met jouw ware (ziels)talenten en hoe je deze inzet om je leven optimaal in flow te brengen
 • Modelleer belangrijke en mooie eigenschappen om jezelf te verrijken
 • Laat je ware licht schijnen en inspireer anderen
 • Met deze training kun jij de stap zetten naar de Coach- en Trainer-opleiding
 • Internationaal erkend IA-NLP certificaat
 • Toegang tot de online leeromgeving en community
 • Acceptatie tot internationale trainingen
 • Mogelijkheid tot 2 coaching sessies tijdens de training
 • Dit is een jubileumeditie vanwege ons 10-jarig bestaan

Startdata: vanaf 13 juni 2024

Locatie: De Trompet 2930, 1967 DD  Heemskerk

Kosten: 3333 euro


Ik meld mij aan 
Master trainers Linda en Jack

Waarom de NLP Master Practitioner?

Je hebt de NLP Practitioner training met succes afgerond. Hierbij heb je het moment ervaren die je mooie en verhelderende inzichten hebben opgeleverd. De veranderingen zijn steeds meer zichtbaar en voelbaar. Door en bij jezelf, en door anderen. En toch! Je voelt dat er meer is. Je wilt de volgende stappen zetten naar jouw nieuwe en complete leven in vrijheid.

 • Hier zijn een paar redenen waarom je de NLP Master Practitioner zou willen volgen:
 • Persoonlijke groei: je wilt nog meer verdieping en verheldering. Antwoorden vinden op de vragen die je nog hebt. Door de verschillende technieken en theorieën aan elkaar te koppelen ontstaat een ware blauwdruk van jezelf en daarmee zicht op ‘hoe nu verder’.
 • Effectieve communicatie: je wilt je aangeleerde vaardigheden aanscherpen en verfijnen. Dit ga je doen door samen met de andere deelnemers te werken aan de opdrachten die je krijgt. Zo maak jij een verdiepende transformatie in jouw kennis en innerlijke wijsheid en leer je duidelijk en krachtig van liefde te communiceren met jezelf en naar anderen.
 • Coaching en leiderschap: je wilt niet alleen jezelf maar ook anderen begeleiden en motiveren in het bereiken van hun doelen en effectie te communiceren.
 • Zelfvertrouwen en motivatie: je wilt de diepgewortelde belemmerende overtuigingen waar je steeds tegenaanloopt doorgronden en verzachten of zelfs wel vrijlaten waardoor je niet meer terugvalt in oude patronen. Door de diverse NLP-methodieken, die gewoon magisch zijn, vergroot jij je zelfbeeld en zelfliefde.
 • Veranderingsprocessen: je wilt een kerntransformatie doorlopen voor een leven in vrede, vreuge en vrijheid. Alle methodieken en andere ondelen van de training samen zorgen voor een mooi, waardevol en blijvend resultaat. En daarnaast ook een diepe connectie met je ziel waardoor jij in je grootsheid gaat staan.

Wanneer is training NLP Master Practitioner iets voor jou?

 • Je besluit om meesterschap te ontwikkelen over jouw leven en te gaan werken aan jouw diepgewortelde overtuigingen en waarden. Belemmerende overtuigingen wil je omzetten naar krachtgevende overtuigingen.
 • Je wilt opnieuw in contact komen met jouw kernwaarden en je talenten. Je wilt leren hoe deze kunt inzetten en leven zodat jij je ‘heel’ voelt en dus ook Bewust kunt Zijn
 • Je kent al NLP-technieken, maar je wil een nog dieper niveau bereiken waarop je ze ook kunt beheersen en meer grip krijgen op wat je denkt, voelt en doet. Dit is het meesterschap.
 • Je wilt NLP-technieken professioneel inzetten, als coach, trainer, of juist op de werkvloer op het gebied van sales, management of HR.
 • Je wilt een eigen coachingspraktijk opzetten en hebt nog extra skills, technieken en zelfvertrouwen nodig.
Ik meld mij aan 
NLP Master Practitioner 1

Dit leer je tijdens de training

De training NLP Master Practitioner gaat een verrijking zijn van zowel jouw privéleven als jouw carrière. Dit is echt de investering waard, want tijdens deze dagen leer je:

 • Hoe je belangrijke eigenschappen kunt modelleren in je eigen persoonlijke en werk omgeving.
 • Het herkennen van gedrag en het zichtbaar maken van onderliggende (onbewuste) filters en patronen.
 • Hoe je helemaal tot jouw kern komt en contact maakt met je ziel en daarmee samenwerkt.
 • Hoe je NLP in een bredere context kunt gebruiken, zowel privé als zakelijk. Denk aan toepassingen in therapie of coaching, maar ook in sales, management en HRM.
 • Het optimaal samenstellen van teams door middel van metaprogramma’s.
 • Hoe je in positieve zin moeiteloos alledaagse gesprekken kunt sturen en beïnvloeden.
 • Hoe je als zelfstandig NLP-coach aan de slag kunt gaan.
 • Hoe je perfect kunt gaan presenteren en je publiek geboeid houdt.
 • Diepgaande NLP-technieken die verder gaan dan gebruikelijke NLP-trainingen.
 • ver gaat. Meesterschap over jouw leven.
Ik meld mij aan 

Ruim 30 jaar gezamenlijke  ervaring in één levensveranderende opleiding!  De NLP Master Practitioner Training.

Volg jouw NLP Master Practitioner bij Life's Essence en ontdek wie jij werkelijk bent in de kern en hoe je jouw zielsmissie kunt gaan leven,

Master Practitioner Jesse J

Ik heb echt genoten van alle inzichten en had dit voor geen goud willen missen

Jesse J.

Jack en Linda Life's Essence
3333,-

De jubileumeditie van onze training NLP Master Practitioner

In 2024 bestaan wij 10 jaar. En speciaal voor dit jubileum hebben wij een extra uitgebreide en magische 20-daagse training samengesteld. Dit wil je niet missen!


Het programma van de training

Een 20-daagse training, inclusief verse lunch en een uitgebreid handboek. Dit zijn de trainingsdata:


Data

Blok 1 - 13, 14 en 15 juni 2024

Blok 2 -11, 12 en 13 juli 2024

Blok 3 - 5, 6 en 7 september 2024

Blok 4 - 3, 4 en 5 oktober 2024

Blok 5 - 14, 15 en 16 november 2024

Blok 6 - 9, 10 en 11 januari 2025

Blok 7 - 6 en 7 februari 2025 - certificering


Locatie

Life's Essence

De Trompet 2930

1967 DD Heemskerk

trainingbrochure achtergrond NLP

Wil jij de NLP Master Practitioner brochure ontvangen?

In onze NLP Master Practitioner trainingsbrochure vind je alle informatie over start data en jouw investering in de training. Alles netjes op een rij zodat jij kunt vinden wat het beste bij je past.
NLP Master Practitioner Trainingsbrochure
50%
WIj gaan veilig om met jouw gegevens en gaan je niet spammen. Je krijgt alleen relevante informatie toegestuurd.
 Nu aanvragen >>


Life's Essence Lemniscaat

Life's Essence: De stap naar Liefde en Licht!

Ben je echt toe aan een verandering in jouw leven? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? Dan zeggen wij: "ga ervoor! Ga van een "Not Knowing State" naar een "state of Curiousity"

Life's Essence Trainers

Veelgestelde vragen over onze NLP trainingen

Mag ik in termijnen betalen

Natuurlijk mag dat. We maken graag een afspraak met je die bij je past. Bel ons op of stuur ons een mailtje, samen komen we er altijd uit!

Hoe groot is de groep maximaal

Omdat we persoonlijke aandacht zo belangrijk vinden hebben we er voor gekozen de groep niet groter te laten zijn dan 12 personen. We vinden dat wanneer de groep groter is (bijvoorbeeld 30 personen) dat dit ten koste gaat van de aandacht voor jou en wat voor jou belangrijk is. Simpel, hoe groter de groep, hoe minder aandacht. En dat willen we niet!

Is NLP Veilig?

Jazeker. Het is helemaal veilig. Daarnaast kunnen we je vertellen dat Linda en Jack gezamenlijk al meer dan 30 jaar met NLP bezig zijn en ook hun eigen kinderen met NLP opvoeden. Daarnaast hebben we al honderden mensen in onze trainingen mogen begeleiden die allemaal een super positieve ervaring hebben gehad en er nu nog elke dag profijt van hebben.

Als ik eens een dag niet kan, wat dan?

Dat is helemaal ok. Dat kan echt bij iedereen gebeuren. Vaak spijkeren we je bij op een ander moment. Daarnaast is het goed te weten dat we alle trainingsdagen op video opnemen en dat jij een jaar lang toegang krijgt tot die opnames. Zo kun je altijd iets terug kijken en mis je niets. Wil je de opnames blijven bekijken, ook na dat jaar - dan kan dat . Dan neem je gewoon een abonnement op de online community en blijf je altijd bij de tijd.

En wat als ik ziek wordt?

Ook geen probleem. Als je ziek wordt en de training niet verder kan volgen krijg je van ons twee jaar de tijd om de training in zijn geheel overnieuw te doen. Samen gaan we dan onderzoeken hoe we jou daarbij kunnen helpen.

Wordt Lid van de Life's Essence online community

Life's essence community