Zakelijke Trainingen en Opleidingen | Heemskerk
Zakelijke trainingen

Zakelijke opleidingen -Divinity in Business

Alle opleidingen zijn vooral  gericht op Persoonlijke ontwikkeling en jouw rol in deze wereld


Leer in een veilige, positieve en liefdevolle groepsomgeving krachtige methodieken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en het vinden van jouw zielsmissie!

Meer informatie over de opleidingen? 
Zakelijke trainingen

Werken met de ziel van het bedrijf

Elke organisatie heeft een unieke ziel, een eigen levensdoel, en een cultuur die doordrongen is van haar eigen energie. Wij benaderen elke ontwikkelingsvraag met een diep respect voor deze zielsverbinding. Onze aanpak is doordrenkt met de essentie van verbinding en bewustzijn, gericht op transformatie die niet alleen de externe realiteit verandert, maar ook de innerlijke wereld van het team en de organisatie voedt.

In onze benadering omarmen we de kracht van co-creatie als een spirituele dans van harmonie en samenwerking. Samen met jou en je team gaan we op een reis van ontdekking, waarbij we putten uit onze gezamenlijke wijsheid en intuïtie om de beste oplossingen te vinden.

Wat ons kenmerkt is niet alleen onze expertise, maar ook onze diepgaande verbinding met de universele stroom van energie en creatie. We geloven in het afstemmen op de hogere doelen en intenties van jouw organisatie, en in het channelen van deze spirituele energie naar tastbare resultaten en groei.

Laten we samen de magie van spiritualiteit omarmen en laten bloeien in de tuin van jouw organisatie, waar elke stap een zegening is en elke uitdaging een kans voor spirituele groei.

Lifes icon


Onze bedrijfsopleidingen zijn gericht op het creëren van harmonie tussen jouw onderbewuste en je hart, waarbij we erkennen dat deze innerlijke intelligentie vele malen krachtiger is dan louter ons verstand. We stemmen alles af op de bedrijfscultuur en het team waarin je werkt, zodat het naadloos aansluit bij de kern van wie je bent en waar je voor staat.

We leggen de nadruk op de kernwaarden van de organisatie, jouw persoonlijke waarden en hoe deze met elkaar kunnen samenwerken in perfecte synergie. Ons doel is om de positie van jouw bedrijf in de maatschappij en de wereld te versterken, zodat het een bron van inspiratie en positieve verandering kan zijn.

Life's Essence Jack en Linda

Bedrijfstrainingen zijn altijd maatwerk.

 • Trainingen voor Stressregulatie en Burn-out Preventie: Ontdek de diepere bronnen van stress en hoe je ze kunt transformeren met behulp van mindfulness, ademhalingsoefeningen en visualisatietechnieken. Leer te luisteren naar de wijsheid van je lichaam en geest om innerlijke balans te vinden en burn-out te voorkomen.

 • Persoonlijkheid en Teamdynamiek: Verken de spirituele dimensie van persoonlijkheidstypen met behulp van tools zoals MBTI, Spiral Dynamics en Management Drives. Ontdek hoe karaktervorming verbonden is met de ziel en leer hoe je een team kunt samenstellen dat in harmonie werkt met de spirituele krachten die ieder individu drijven.

 • Business Profiling voor Sales en Management: Leer de kunst van intuïtieve waarneming en het herkennen van subtiele energetische signalen om leugens en misleiding te onderscheiden. Ontwikkel een dieper begrip van ethisch leiderschap en integriteit in zaken, waarbij je je intuïtie gebruikt als kompas voor eerlijke en succesvolle interacties.

 • Vitaliteit en Gezondheid: Verken de spirituele dimensie van vitaliteit en gezondheid door middel van praktijken zoals het ervaren van koude en voedingsleer. Leer hoe je jouw lichaam kunt versterken door verbinding te maken met de natuurlijke elementen en het spirituele potentieel van voeding te benutten voor een stralende gezondheid.

 • Managementcoaching en Begeleiding: Ontwikkel effectieve samenwerkingsvaardigheden door te putten uit spirituele principes van verbinding, compassie en empowerment. Leer hoe je een harmonieuze werkomgeving kunt creëren waarin individuen hun volledige potentieel kunnen benutten en gezamenlijk streven naar gedeelde doelen.

 • Doelgericht Leven: Ga op een spirituele reis om je ware missie en visie te ontdekken, geleid door de wijsheid van je ziel. Leer hoe je doelen kunt stellen die in lijn zijn met je diepste waarden en aspiraties, en ontwikkel praktische stappen om ze te realiseren met gratie en vastberadenheid.

Meer over Team en Organisatie ontwikkeling 


Liefde, Warmte, Verbinding, Spiritualiteit, Groei

Life's Essence Icon 2

De kernwaarden van Life's Essence
Dit zijn de vijf eigenschappen die in ons hele bedrijf tot uiting komen. Bij elk gesprek, elke training en behandeling.

trainingbrochure achtergrond NLP

Wil jij de Brochure over de trainingen en opleidingen ontvangen?

In onze opleidingsbrochure vind je alle informatie over verschillende mogelijkheden inclusief voorbeelden van reeds gegeven trainingen bij andere bedrijven. Alles netjes samengevat zodat jij kunt plannen wat het beste bij je past.
Life's Essence Trainings brochure - Bedrijfstrainingen en Opleidingen
50%
 Nu aanvragen >>


Life's Essence: De stap naar Liefde en Licht!

Ben je echt toe aan een verandering in jouw leven? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? Dan zeggen wij: "ga ervoor! Ga van een "Not Knowing State" naar een "state of Curiousity"

Life's Essence Trainers
Life's Essence Lemniscaat

Life's Essence: De stap naar Liefde en Licht!

Ben je echt toe aan een verandering in jouw leven? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? Dan zeggen wij: "ga ervoor! Ga van een "Not Knowing State" naar een "state of Curiousity"

Life's Essence Trainers
Team ontwikkeling

TEAM & ORGANISATIE ONTWIKKELING

Bij Life's Essence koesteren we het geloof in de kracht van maatwerk, vooral als het gaat om incompany trainingen. Voor ons is maatwerk meer dan alleen een training; het is een heilige reis die specifiek wordt vormgegeven op basis van jouw behoeften en die van je team. Onze "Divinity" trainingen zijn als een spirituele reis met beide voeten op de groen. Opgebouwd uit modules die voortdurend worden vernieuwd en aangepast aan de meest recente trends en ontwikkelingen. Zo kunnen we incompany trainingen aanbieden die als een cultuur gerichte leidraad dienen, perfect passend bij jouw situatie, jouw medewerkers en jullie gezamenlijke leerdoelen.

Of het nu gaat om een open training binnen jouw organisatie of een incompany training, bij Life's Essence hebben we een breed scala aan trainingen die dienen als kompas voor de ontwikkeling van teams en organisaties. Je vindt ons aanbod overzichtelijk weergegeven in onze trainingsbrochure, als een verzameling van lessen die de ziel voeden.

Bij het begin van onze reis, starten we altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek verbinden we ons met jouw huidige situatie en de diepste verlangens op zakelijk en spiritueel gebied. Op basis hiervan onthullen we gezamenlijk een plan van aanpak, perfect afgestemd op de ontwikkelingsbehoeften van jouw team. We definiëren de benodigde universele competenties en kiezen de juiste methoden en frequentie van onze trainingen. Naast deze ontdekkingsreisreis die we samen maken, bieden we ook spirituele begeleiding door middel van coaching en e-learning.

Onze expertisegebieden omvatten onder andere:

 • - Spiritueel leiderschap
 • - Ontwikkelingspaden voor de ziel
 • - Het Talentenspel
 • - Universele excellentie in verkoop
 • - Spirituele groei voor talent en jonge professionals
 • - Communicatie met de ziel en samenwerking met het universum
 • - Persoonlijke spirituele effectiviteit
 • - Transformatie bij spirituele fusies en reorganisaties

Bij Life's Essence betekent maatwerk niet alleen een heilige toewijding, maar ook een belofte van spirituele overvloed. We streven ernaar om de meest heilige en effectieve oplossingen te bieden die perfect resoneren met de zielen van jouw team en organisatie.

 “De enige wijsheid die echt telt is weten dat je niets weet.”  - Socrates

“De essentie van kennis is om het te gebruiken, als je het hebt. En om het toe te geven als je het niet hebt.” - Confucius

Life's Essence Jack en Linda

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.

Jack en Linda zien het als hun zielsmissie om mensen en bedrijven naar een toekomst van hoop en liefde te begeleiden, En dat doen we iedere dag met heel veel liefde en passie


Zet de stap naar Liefde en Licht.

Ben jij echt toe aan verandering? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? Dan zeggen wij: Ga ervoor! Ga van een "Not Knowing state" naar een "state of curiousity".

Wordt Lid van de Life's Essence online community

Life's essence community