Life's Essence voor trainingen in NLP, Hypnose en systemisch werken
Life's essence banner training

Trainingen & Opleidingen

Life's Essence biedt trainingen,
opleidingen en cursussen  aan in:


• NLP (Neuro LinguÏstisch programmeren
• Systemisch werken - Systemisch Coachen
• Medische Hypnose - Quantum Hypnose

Bekijk onze trainingen 

Life's Essence staat garant voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Jack en Linda Trainingen

Welke opleiding is de juiste?

Ieder mens is verschillend en daarom heeft ieder mens een andere behoefte. Belangrijk is dat de opleiding of training die jij kiest aansluit bij dat wat jou ervan weerhoudt om jouw mooiste leven te kunnen leiden. Voor sommigen is de NLP Practitioner training de meest geschikte start van het persoonlijke ontwikkelingstraject. Voor anderen is dat Systemisch Werken of Systemisch Coachen omdat duidelijk is dat de mooiste transformatie pas kan plaatsvinden wanneer er is gewerkt aan de onderstroom van het systeem. Met de Hypnose opleidingen kan diepgaand worden gewerkt aan onbewuste patronen die jou blokkeren. Ook binnen bedrijven is er altijd wel ruimte voor een training die mensen ondersteund in hun proces. Werknemers en werkgevers hebben daar beiden baat bij.


Wat het ook is, Life's Essence helpt jou met het vinden van de essentie van jouw leven en Persoonlijke Ontwikkeling

Iedereen weet dat Persoonlijke Ontwikkeling de beste basis is voor een gedegen mentale en lichamelijk gezondheid. Maar je moet het jezelf wel gunnen!

Kies de opleiding of training die bij je past

Life's Essence NLP trainingen

NLP Opleidingen

Het overgrote deel van jouw communicatie vindt onbewust en non-verbaal plaats. Wist jij bijvoorbeeld dat jij het meeste van de tijd communiceert met jezelf?  Dat is dat stemmetje in je hoofd, dat van alles tegen je zegt. Soms tot vervelens toe. En dat stemmetje is er vaan de oorzaak van dat het leven niet zo loopt als jij zou willen.

Wil je eerst kennismaken met NLP, dan kan dat in de Avond-Proeverij. In 3 avonden nemen we je mee in de wereld van NLP.

Life's essence systemisch coachen

Systemish Coachen

In de opleiding Systemisch Coachen ga je samen aan het werk om onbewuste en onzichtbare patronen en dynamieken uit het gezin en familie van herkomst, relaties, of werkomgeving zichtbaar te maken en er mee aan de slag te gaan. Systemisch coachen is een diepe en onbewust werkende vorm van coaching. Door jouw systeem op te stellen, ontdek je wat er ontbreekt, onjuist of uit balans is, en hoe je daar mee om kunt gaan.. Het geeft je inzichten.
Life's essence Hypnose

Hypnose Opleidingen

De wereld is steeds sneller geworden en mensen ervaren dagelijks miljoenen prikkels. Het is niet meer bij te houden je raakt steeds meer vervreemd van wie je werkelijk bent. Alsof er een drukkende sluier over jou en de wereld hangt.

Onbewust is alles aanwezig om een prachtig en betekenisvol leven te kunnen leiden alleen houden onbewuste patronen je tegen. 

Life's Essence Zakelijke Trainingen

Zakelijke Trainingen

In de zakelijke context gaat training vrijwel altijd over terugkerende thema's. Leiderschap,Manament, Teams fasciliteren, Marketing, Sales en bedrijfscultuur. Vaak wordt daarin de mens en het mens zijn vergeten of wordt er veel aandacht gegeven aan structuren en modellen. Niet bij Life's essence. De mens en de menselijke behoeften staan altijd prominent centraal.

Life's essence NLP Practitioner

Wat maakt het verschil?

Natuurlijk is dat voor iedereen verschillend. Elk mens is uniek en daarom is het belangrijk dat jij en alles wat voor jou belangrijk is aan bod komt en goed wordt behandeld zodat jij er baat bij hebt. En om dat te kunnen waarborgen hebben we een aantal regels opgesteld waar wij ons aan zullen houden.

  • We staan altijd met twee gekwalificeerde en ervaren trainers voor de groep. Daarmee kunnen we altijd inspelen op jouw behoefte. Heb je een vraag of loop je ergens tegen aan, dan zal een van de trainers jou persoonlijk begeleiden, en zal de andere trainer met de groep verder werken
  • We nemen alle trainingen op. In de online community, waar jij een unieke inlogcode voor krijgt kun je jouw opnames terug zien. Op die manier blijf je altijd bij en mis je niets, zelfs als je een keer niet alles kan bijwonen.
  • Tijdens de opleiding zijn we persoonlijk betrokken bij jouw proces. Doordat we weten waar jij de training voor volgt, zorgen wij ervoor dat juist dat onderdeel met jouw goed en persoonlijk begeleid wordt. Jij bent onze belangrijkste deelnemer.
  • Buiten de reguliere trainingsdagen om is er de mogelijkheid om via de community te chatten met trainers, coaches en mede studenten zodat al jouw vragen en suggesties behandeld worden. We zijn er als je ons nodig hebt.
  • Alle lunches worden vers bereid en we houden zoveel als kan rekening met jouw specifieke dieetwensen. Zo wordt jouw ervaring bij Life's Essence er een die je nog heel lang een glimlach om je mond doet geven.
trainingbrochure achtergrond NLP

Wil jij de training brochure ontvangen?

In onze trainingsbrochure vind je alle informatie over start data en investering per training. Alles netje op een rij zodat jij kunt plannen wat het beste bij je past.
Life's Essence Trainings brochure aanvragen
50%
 Nu aanvragen >


Life's Essence: De stap naar Liefde en Licht!

Ben je echt toe aan een verandering in jouw leven? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? Dan zeggen wij: "ga ervoor! Ga van een "Not Knowing State" naar een "state of Curiousity"

Life's Essence Trainers


">
Je wilt op een toegankelijke manier werken aan jouw Persoonlijke Ontwikkeling en de voordelen ervaren terwijl je alle handvatten krijgt om het in jouw tempo eigen te maken.

Wordt lid van de Life's Essence online community

Life's essence community
Life's Essence Lemniscaat

Life's Essence: De stap naar Liefde en Licht!

Ben je echt toe aan een verandering in jouw leven? Ben jij klaar voor een diepgaand proces van bewustwording? Dan zeggen wij: "ga ervoor! Ga van een "Not Knowing State" naar een "state of Curiousity"

Life's Essence Trainers