Wat kost een NLP practitioner training?
kosten NLP training

Wat kost een NLP practitioner training?

Wat kost een NLP practitioner training?

De  kosten verschillen heel erg per opleider. Er zijn trainingen van onder de €1000,- en trainingen van meer dan € 4500,-. “Hoe kan dat nou?! Dan ga je voor de goedkoopste natuurlijk!”. Maar ken je de uitdrukking; "goedkoop is duurkoop"? Het is belangrijk om goed te kijken naar de verschillen tussen de aanbieders.

Om een voorbeeld te geven: Stel een NLP Practitioner van 7 dagen kost €2999,-. De kosten per dag zijn dan ongeveer 428,- per dag. Een Practitioner van 18 dagen die €3495,- kost, kent een prijs per dag van ongeveer €194,- Zoals je ziet lijkt de 18-daagse een stuk goedkoper te zijn.

Verschil tussen opleiders

Kwaliteit is waar wij als Life's Essence voor staan. We zijn dan ook niet voor niets gecertificeerd, Zowel nationaal als internationaal. Als je bij ons een practitioner volgt, is dat met beide zegels op je certificaat. Natuurlijk zijn wij niet de enige die dit mogen. Meerdere aanbieders geven je deze garantie.  Dit is iets waar je zelf bewust naar kan kijken. Wat wil je er uiteindelijk mee doen? Wil jij bijvoorbeeld coach worden ?, Dan is zo’n certificaat met nationale en internationale erkenning wel een mooie aanvulling.

Groepen

Groepsgrootte is ook iets waar je op kan letten. Jij of je werkgever investeert natuurlijk veel geld in jouw ontwikkeling. Dan is het wel fijn dat je daadwerkelijk er mee aan de slag gaat. Wij werken met maximaal 15 mensen per groep. Dit doen wij bewust, want wij zijn met 2 trainers. Groter betekent dat we niet de aandacht kunnen geven die jij nodig hebt. Als je naar een training kijkt, let hier dan zeker op. Soms is iets meer betalen, het geld meer dan waard omdat je er meer van leert.

20 Dagen

Zo’n training kan je niet “even” doen. Ja, dat kan wel, maar dan kunnen wij oprecht zeggen dat je er weinig aan zult hebben. Je leert o.a. interventies. Als je dit alleen leest of bekijkt op afstand, zal je van het effect nagenoeg niets merken. Wij bieden 20-dagen trainingen aan. Kijk je naar de kosten dan is het belangrijk dat je dus het aantal dagen ook meeneemt. 1750 euro voor 7 dagen, of bijvoorbeeld 3500 euro voor 20 dagen. Per dag is het voor de 7 dagen training €250,- , terwijl je voor de 20 daagse per dag € 175,- betaald.

Programma

Het programma bestaat bij ons uit blokken en elk blok bestaat uit 2 of 3 dagen. Wij houden hier zo veel mogelijk rekening met de groep en bijzondere dagen. Elke keer leveren wij maatwerk en mocht je een dag niet aanwezig kunnen zijn, haal je die later in. Zo mis je niets en ga je met een enorme boost de certificering in.

Kosten bij Life's Essence

Voor €3.333,- *  heb je bij ons een NLP practitioner of NLP master practitioner training. Dit is inclusief koffie/thee met cake, uitgebreide lunch (rekening houdend met eventuele allergieën), en werkmap met eigen documenten die je de rest van je leven kan gebruiken. 

(zie actuele prijzen en aanbiedingen op onze website https://lifesessence.nl)

Wij bieden ook de "NLP avondproeverij" aan. Voor maar * €99,- inclusief koffie/thee. Hier kun je 3 avonden kennismaken met NLP en "proeven" wat NLP voor jou kan betekenen. Tevens is er op deze avonden alle ruimte om je vragen stellen. 

(zie actuele prijzen en aanbiedingen op onze website https://lifesessence.nl)

Vragen?

Heb je vragen? Zorgen over de betalingen, maar wil je het echt graag doen? Neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Jij bent de persoon die deze mooie weg gaat inslaan. En wij helpen jou graag op weg.

Ons motto is niet voor niets; 

"Life's Essence is een herberg voor de ziel waar je thuiskomt bij jezelf"


Reactie plaatsen