NLP in Noord Holland
NLP en Life's Essence

NLP in Noord Holland

Wat is het toch met NLP en Noord-Holland

Wanneer je een beetje bekend bent met NLP en Noord-Holland,dan zijn er een aantal opmerkelijke wetenswaardigheden.

Noord-Holland is een bakermat van NLP in Nederland. DIt is een van de plekken waar NLP in Nederland zijn intrede deed.


Bouke de Boer was een pionier in NLP en vestigde zijn NLP school in het prachtige dorpje Limmen.
Samen met zijn Dorien heeft hij daar jarenlang zijn passie doorleefd en veel mensen hebben daar hun opleiding in NLP, Hypnose en Systemisch werken mogen volgen. Zelfs nu nog op een wat hogere leeftijd timmert Bouke nog steeds aan de weg met zijn Nieuwe onderneming "waarachtig leven"

Je kunt dus met eerbied zeggen dat Bouke een van de oudgedienden is in Nederland als het gaat om de introductie en het bekend maken van NLP in Nederland
Hij past mooi in het rijtje van NLP-BNers Jaap Hollander, Lucas Derks, Anneke Durlinger en nog een aantal prominenten.

Ook Linda en Jack hebben trainingen kunnen volgen van deze voorgangers. Zij hebben een stukje van de weg vrijgemaakt om nu het NLP gedachtengoed door te geven en mensen te inspireren ook een opleiding in NLP te gaan volgen.

Een van de dingen die we heel belangrijk vinden is dat de basis van elke NLP training gedegen is en op een goed fundament kan worden gebouwd
Voor ons betekent het ook dat we die basis willen neerleggen op de kennis en kunde van alle mensen die ons voor zijn gegaan.
Wij mogen op de schouders staan van de mensen die ons voor zijn gegaan. Dat geldt voor de nationale NLP helden en de internationale ontwikkelaars van NLP

Dat is ook de reden waarom Linda en jack hun internationale studies ook hebben uitgebreid met trainingen  onder de vleugels van Judith DeLozier, John Overdurf en vele andere prominenten.

Superblij zijn de dan ook dat Judith haar onvoorwaardelijke steun heeft toegezegd aan al onze opleidingen. De manier waarop we trainen en de manier waarop we onze goepen begeleiden heeft een diepe indruk bij haar achtergelaten.

Judioth DeLozierJudith DeLozier geeft haar goedkeuring aan Life's Essence
Reactie plaatsen