Wat kost een goede NLP opleiding
Kosten NLP

NLP practitioner Kosten

Prijzen voor een NLP Practitioner Training

Een NLP Practitioner cursus bij Life's Essence is een investering in je persoonlijke groei. De kosten voor deze opleiding in Nederland variëren aanzienlijk: ze beginnen soms al bij €1299 en kunnen oplopen tot €3500 voor het complete traject. Dit grote verschil hangt samen met de duur en inhoud van de cursussen aangeboden door verschillende instituten. Bijvoorbeeld, een 7-daagse training kan net zoveel kosten als een 20-daagse training.

Kostenbepaling van een NLP Opleiding

De prijs per trainingsdag is een effectieve manier om de waarde van een NLP Practitioner cursus te beoordelen. Bijvoorbeeld, een 7-daagse cursus die €2500 kost, werkt uit op ongeveer €357 per dag. Ter vergelijking: een 15-daagse cursus voor hetzelfde bedrag komt neer op slechts €166 per dag. Dit maakt de langere cursus op het eerste gezicht voordeliger.

Hoe vergelijk je NLP Opleidingskosten?

Het is niet voldoende om enkel naar de prijs te kijken bij het kiezen van een NLP opleiding. Een combinatie van de inhoud, de duur en de kosten moet worden overwogen om ervoor te zorgen dat de cursus goed bij jouw behoeften past. Hoewel kortere cursussen misschien handig lijken vanwege de snelle doorlooptijd, zijn deze vaak relatief duurder. Dus wanneer je de NLP Practitioner kosten goed wil vergelijken doe je er goed aan alles daarin mee te nemen in je beoordeling.

De inhoud van de opleiding

Bij Life's Essence bieden we een NLP Practitioner opleiding aan die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling naar een hoger niveau tilt. Onze opleiding omvat een breed scala aan thema's en technieken die essentieel zijn voor effectieve communicatie en zelfontplooiing.

We besteden ook aandacht aan zelfreflectie en persoonlijke groei. Door middel van zelfonderzoek en NLP-oefeningen helpen we je inzicht te krijgen in je eigen denkpatronen, overtuigingen en emoties. Dit stelt je in staat om beperkende gedachten te herkennen en te transformeren, wat leidt tot meer persoonlijke vrijheid en voldoening.

Uiteraard mag een stuk spiritualiteit niet ontbreken.

Voordelen van Langere NLP Cursussen

Langere cursussen bieden meer tijd om diepgaand te leren en de principes van NLP goed te oefenen, wat bijdraagt aan een steviger fundament van kennis en vaardigheden. Ze bieden ook meer onderwerpen en meer uitgebreide kennis, waardoor je meer waar voor je geld krijgt.

Hoewel de meest instituten in weekenden werken of met blokken van twee aaneengesloten dagen is er veel te zeggen voor het trainen in blokken van 3 dagen achtereen. Drie achtereenvolgende dagen ondergedompeld zijn in NLP levert je een nog dieper inzicht in alle materia omdat het veel uitgebreider en dieper aan bod kan komen.

Keuze en Erkenning van NLP Opleidingen

IA NLPAls je kiest voor een NLP Practitioner opleiding bij Life's Essence, kun je rekenen op kwalitatief hoogwaardige trainingen die erkend zijn door de NVNLP, de I.A-NLP en IN-NLP. De internationale erkenningen zijn de hoogst haalbare. De cursusduur is 20 dagen, verdeeld over 9 blokken van 3 dagen. Alle dagen trainen we van 9:30 tot 17:00 uur, met zowel theorie als praktijk.

Kostenoverzicht NLP Practitioner Opleiding

De totale kosten voor een NLP Practitioner opleiding bij Life's Essence bedragen €3333,= Dit is inclusief alle materialen, zowel gedrukt alsNVNLP digitaal, en de opleiding kan fiscaal aftrekbaar zijn. Daarnaast zijn er regelmatig informatieavonden , zoals de NLP Avondproeverij, waar je welkom bent om meer te leren over de opleiding.

Als aanvulling geven we je toegang tot Life's Essence online. Een digitale leeromgeving waar je jouw training kunt terugkijken. Alle onderdelen worden opgenomen op video en voor jou beschikbaar gemaakt. Uiteraard is er nog veel meer te vinden binnen de online omgeving. 

Gecertificeerde Trainers

Linda en Jack zijn   internationaal  gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in zowel het onderwijzen van NLP als het toepassen ervan in diverse professionele en persoonlijke contexten. Zij brengen een schat aan kennis e

Reactie plaatsen