NLP leren? Bij ons kan het, en zo doen we dat!
NLP leren
NLP artikelen
Jack Smit
NLP artikelen
04/29/2020
2 min
0

Hoe doen we NLP bij Life's Essence!

04/29/2020
2 min
0

Waar is de kwaliteit van een NLP opleiding van afhankelijk?

Wij zijn er van overtuigd dat de kwaliteit van elke NLP training in grote mate afhankelijk is van het bij elkaar kunnen zijn en samen oefenen met de stof die je wordt aangeboden. NLP leer je niet uit een boekje en ook niet in een groep van 40 of 50 personen. Dat werkt gewoon niet...... vinden wij.

Hoezo dan!

in het kort: NLP kent de krachtigste technieken in persoonlijke en professionele ontwikkeling en communicatie. Die leer je gedurende de trainingsdagen. Gewoon oefenen zodat het eigen wordt. Maar dan heb je natuurlijk wel oefenmateriaal nodig. En dat oefenmateriaal, dat zijn de andere deelnemers aan de training. Dus zonder direct contact met anderen en de begeleiding van iemand die ervaren is en direct kan ondersteunen wanneer het allemaal even niet zo lekker loppt is van het grootste belang.

Life's Essence traint uitsluitend in kleine groepen. Maximaal 12 tot 15 personen.
Daar hebben wij heel bewust voor gekozen omdat we heel veel persoonlijke aandacht en begeleiding willen bieden. De NLP methodieken die we doen oefen je allemaal met elkaar en we vragen je ook werkelijke problemen in te brengen om mee te werken.  Alleen dan haal je het hoogste rendement uit je training.
Twee trainers op een groep van 12 mensen levert (vinden wij) een hogere kwaliteit dan twee trainers op een groep van 30 of soms wel 40 personen.

Waarom wij dit belangrijk vinden?

NLP is jouw persoonlijke reis. Jouw persoonlijke ontwikkelingstraject.
Daar betaal je een behoorlijke som geld voor en dan vinden wij dat je het recht hebt op een goede persoonlijke begeleiding.
Na elke certificering krijgen wij kaartjes van onze deelnemers waarin ze aangeven dat ze juist die aandacht zo prettig hebben gevonden en dat ze dat zoveel meer heeft opgeleverd dan wanneer ze “verscholen” zouden zitten is een hele grote groep. Maar dat terzijde.

Door Corona werd ieder instituut beperkt door de regels die de overheid.  Wij konden toen niet anders dan daar rekening mee houden. Maar zoals we altijd uitleggen in onze training: “het is niet wat er gebeurd, maar hoe je ermee omgaat”. Dus zochten wij naar oplossingen.

Wij hebben onze creatieve hoofden bij elkaar gestoken en hebben alles opgeschreven waarvan wij dachten dat het haalbaar zou zijn, EN.. waarmee de kwaliteit van onze trainingen behouden blijven.

Linda en Jack NLP trainersLinda en Jack - NLP trainers

We zijn toen volop ingestoken op het deels online en deels live trainingen te geven. We kwamen er achten dat dit echt niet het gewenste resultaat gaf. Online konden we niet de begeleiding geven en kon er ook niet samen geoefend worden. Het werd een hele "uitgeklede" versie van NLP.  We konden constateren dat de deelnemers grote moeite hadden om NLP in hun dagelijkse leven effectief in te zetten. EIgenlijk zijn we er toen achter gekomen dat online trainen eigenlijk niet werkt.

Je kunt er best wel je voordeel mee doen, maar als je NLP serieus wilt inzetten in je leven, dan is er eigenlijk maar één oplossing. Live trainen in een kleine groep met constante betrokken begeleiding.

We hopen dat je met deze uitleg wat meer te weten bent gekomen van de achtergrond van Life's Essence en waar we voor staan.
Ben je geinteresseerd en wil je meer weten, mail of bel ons. We nemen de tijd voor je om je alles te laten ervaren wat jij nodig hebt om een goede beslissing te nemen.

Bedenk - goedkoop is duurkoop.  dat is altijd zo geweest en zal ook echt altijd zo blijven.

Meer weten ?

De NLP practitioner Training doen we 2 keer per jaar. De NLP Master Practitioner meestal 1 keer per jaar, net als ge Hypnose Practitioner Training
Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de home pagina van Life's Essence

Je kan ook contact met ons opnemen via Contact@Lifesessence.nl of 0722-035020

Reacties
Categorieën